Spa-behandlingar för ditt ansikte

VI ERBJUDER BEHANDLINGAR VARJE DAG MELLAN 09-19

divider

NYHET – Quick Fix C-Vitaminboost, Kalahari / 30 min, 595 kr
En kraftig C-vit min behandling, rik på antioxidanter, denna behandling är en kortare variant utav GLOW. C-vitamin boostar och förbättrar hudens struktur. Behandlingen verkar hudutjämnande och revitaliserande.

Face Ruby, Kalahari / 30 min, 495 kr
Kalahari hudvårdsserie ger dig en välmående hud med en fräsch lyster genom att använda utvalda ingredienser som är rika på antioxidanter. Det absorberas lätt av huden och därigenom skyddar och reparerar hudcellerna. Kalahari hudvårdsserie ger trött hud nytt liv, huden blir mjuk, får näring och en strålande lyster.

Face Glow, Kalahari / 45 min, 695 kr
Den ultimata C-vitaminbehandlingen som ger din hy lyster. En 100% ekologisk behandling baserad på Baobabfrukten som skördas i Afrikas öken. Behandlingen ger energi till huden, stimulans av kollagen som ger en uppstramande effekt och verkar även pigmentutjämnande. Efter behandlingen kan du förlänga resultatet med att köpa ett serum eller en gel. Då bjuder vi på rent c-vitaminpulver som du blandar med ditt serum/gel för extra effekt 72 h efter behandling.

Revitalising Vita-Gel Treatmeant, Kalahari / 45 min, 895 kr
Detta är en lyxig ansiktsbehandling från Kalahari som innehåller dubbel rengöring, ansiktsvatten, hudanalys och peeling. Avslutas med en Vita Gel Mask (Guld mask) so förbättrar hudstrukturen. Högeffektiva egenskaper som efterlämnar synbart förbättrad struktur.

Thermal Detox, Nimue / 30 min, 695 kr
Detta är en rik kolbaserad multifunktionell peeling från Nimue med aktivt kol och AHA-syror som omedelbart levererar fukt, fyllighet och utstrålning. Ge din hud en professionell hudvårdsbehandling-boost med Nimue ́s Thermal Deetox Peel.

Face Gold, Nimue / 45 min, 895 kr
En djupgående behandling som utgår från dina specifika behov med Nimues resultatinriktade produkter.

Innehåller rengöring, exfoliering, massage och ansiktsmask.

Nimue Man / 45 min, 795 kr
En behandling som utgår från dina specifika behov med Nimues resultatinriktade produkter. Innehåller rengöring, exfoliering, massage och ansiktsmask. I Nimue man använder vi produkter som är specialanpassade för manlig, ofta grövre hud som utsätts för rakning.

*Obs! För bastu och bad direkt efter behandlingen rådfråga din terapeut, gäller samtliga behandlingar!

MAKE UP – Mii Cosmetique
Vi arbetar med och säljer produkter från Mii Cosmetique. Märket är utvecklat för hudterapeuter och har fokus på hudens välmående. I deras makeup finna ingredienser som Matrixyl 3000 – peptid som som stimulerar kollagenproduktionen, matrikiner – budbärare av hudens omstrukturering och reparation via cellkommunikation, hyaluronsyra och växtbaserade oljor. Lite mer hudvård i sminket helt enkelt.

Make Mii Up / 30 min 450 kr
För dig som vill vara extra piffig inför middagsdejten! Vi skapar en snygg middagsslook som framhäver dina ansiktsdrag, tillsammans med våran make-up artist blir du stylad för en komplett kvällsmakeup. För bästa resultat kom osminkad men har du specifika önskemål om din make-up prata gärna med oss innan utsatt tid.

Brow By Mii / 30 min 350 kr
En behandling där vi vaxar och formar dina bryn efter individuella önskemål. Ingår även färgning av frans och bryn, samt styling av bryn där vi även ger dig tips hur du kan fortsätta styla dina bryn själv hemma.

Make Up Class / 45 min 650 kr
Boka en personlig & privat make up kurs där vi hjälper dig att hitta produkter som både passar din hud och din stil. Tillsammans med make-up artisen guider hon dig igenom alla steg, denna kurs kan du även boka om du önskar att bli stylad inför kvällens middagen eller inför din stora dag!

Kontakta oss för bokning eller frågor.

För att boka spa vänligen kontakta oss på telefon: 0346 - 71 49 00 eller via e-post retreatclub@strandbaden.se

Vårt spa The Retreat Club på Falkenberg Strandbad
Ruby spapaket med ansiktsbehandling eller annan spabehandling på Falkenberg StrandbadBoka Ivory spapaket och upplev sköna pooldopp med utsikt på Falkenberg Strandbad
Njutning inne som ute när du boka Ivory spapaket på Falkenberg StrandbadFalkenerg Strandbad erbjuder en spa-upplevelse där vi tänkt på alla detaljer

Spabehandlingar på Strandbaden

divider
Ivory spabehandling på Falkenberg Strandbad

Spa-ritual

Ivory – 2 timmar exklusiv spa-ritual, len & ren från tå till topp.

Spabehandlingar för hela kroppen på Falkenberg Strandbad

Kropp

Låt din hud få ett nyvaknande. För dig som vill uppgradera din vistelse eller besök med en behandling, tänk på att boka i god tid före ankomst.

Ruby spapaket med ansiktsbehandling eller annan spabehandling på Falkenberg Strandbad

Ansikte

Ta fram din inre glöd och boka på en behandling eller spa-ritual Ivory.

Yoga-relex på Falkenberg Strandbad

Gruppaktiviteter

Samla ihop vännerna och liva upp en helt vanlig helg!

Bäst erbjudanden just nu

divider

Våra hetaste erbjudanden

Här samlar vi våra mest aktuella erbjudanden. OBS! Begränsat antal rum (Först till kvarn gäller)!

Tropical Summer Nights

Från 1876/ person Rum + 3-rätters middag i Bistro Mer + Retreat Club + Frukost

Boka nu!

Summer Retreat

Från 1797 kr / person Rum + The Retreat Club med Pool Access + 3-rätters middag + Frukost

Boka nu!

Summer Night Retreat

Från 1797 kr / person Rum + The Retreat Club med Pool Access + 3-rätters middag + Frukost

BOKA NU!