SPA Behandlingar på Falkenberg Strandbad

VI ERBJUDER BEHANDLINGAR FREDAG-MÅNDAG!

Under vissa omständigheter är det olämpligt att få behandlingar. Vänligen för en dialog med oss om du är gravid, har allergier, inflammation, har nedsatt fysik, äter speciella mediciner eller lider av andra sjukdomar. Vi har möjlighet att neka dig din bokade behandling om fallet är att du har en förkylning, en virusinfektion, feber, sköldkörtelproblematik eller är solsvedd. Vi har 16-års gräns på Retreat Club, detta för att du skall få en riktigt bra upplevelse hos oss.

Vid ber dig också ta hänsyn till folkhälsomyndighetens råd ang. Covid-19 och har du rest i ett riskområden (Österrike, Italien, Sydkorea, Iran, Kina) där Corona sprids dem senaste 14 dagarna utför vi inte någon behandling på er. Tack för visad förståelse!

divider
Ivory spabehandling på Falkenberg Strandbad

Spa-ritual

Ivory – 2 timmar exklusiv spa-ritual, len & ren från tå till topp.

Spabehandlingar för hela kroppen på Falkenberg Strandbad

Kropp

Låt din hud få ett nyvaknande. För dig som vill uppgradera din vistelse eller besök med en behandling, tänk på att boka i god tid före ankomst.

Ruby spapaket med ansiktsbehandling eller annan spabehandling på Falkenberg Strandbad

Ansikte

Ta fram din inre glöd och boka på en behandling eller spa-ritual Ivory.

Yoga-relex på Falkenberg Strandbad

Gruppaktiviteter

Underbara smink & styling behandlingar.

Sök & boka!

Börja med att ange datum, hur många rum och antal gäster. I nästa steg ser du hur många lediga rum vi har (öppnas i ny flik).

25 grader i luften | 33 grader i vattnet | 365 dagar om året

The Retreat Club

Sunday Retreat

Byt ut söndagsångesten mot varma bad

Kom till Retreat Club på veckans bästa dag. Kom till vår pool lounge, het bastu och glada skratt. Kom till havet. Vit sand mellan tårna. Låt tankarna ackompanjeras av måsarnas skri och havets brus.

Kryp ner i vår uppvärmda pool och låt andetagen blandas med ångan. Champangeflöjten lätt till hands. Besök bastun och avsluta sedan i våra relaxsänger. Insvept i den tjocka morgonrocken kan du drömma dig bort i eld-relaxens dansande lågor.
En god natts sömn och vår stora frukostbuffé får du på köpet.

Ta del av erbjudandet