Välkomna på Falkenbergsrevy!

I vinter bjuder Falkenbergsrevyn på en rejält skruvad revy – därav namnet Uppskruvat. Just nu skriver vi för fullt på och det finns mängder av kul idéer och vi lovar en ny rolig nyårsrevy. Revyn pågår 5 januari t.o.m 31 mars 2019

Vi lever i ett uppskruvat tidevarv och det är inte svårt att hitta skruvade revyuppslag. Självklart skojar vi om valet men det har även varit många andra spektakulära händelser som t ex alla turerna kring Svenska Akademien, strulet inom PostNord, strafftullarna i USA, GDPR och den otroligt varma sommaren.

I vinter gör Anna Carlsson, som ursprungligen kommer från Borås, entré i Falkenbergsrevyn. Hon har genom åren gjort mängder av föreställningar med R.E.A och på Vallarna men också medverkat i ”Partaj” på Kanal 5. Nu blir det revyscenen igen och vi är oerhört glada över att få med en komplett revyartist där sång, komik och dans sitter klockrent.

Senaste revyn gjorde stor succé och Falkenbergsrevyn fick otroligt positiv respons efter att den sändes på SVT1. Även Falkenbergsrevyns jubileumsprogram som nyligen visades har lockat mängder av långväga gäster till Falkenberg.

OBS! Detta paket bokas endast via Falkenbergsrevyn.se

2019-03-28T12:37:41+02:00
Oj! Somnade du?
Så kan vi inte ha det, men inget som inte en paus vid havet kan lösa :) 

Kom och njut av vårt Retreat Club Experience paket med övernattning, frukost, 3-rätters middag och pool access för endast 1545 kr/person.
Använd rabattkod: MITTIVECKANLYX

Ja tack, jag behöver ny energi!
Ordinarie pris från 1795 kr/person. Gäller mån-tors (ej under juli)
close-link

erbjudanden