Padel camp
Padelpaketen
Systerhotellen

välkommen till

Padel @ Strandbaden!

Välkommen till Falkenberg Strandbads stora satsning på padel!

Vi har alltid gillar racketsport, löpning och träning så när padeln exploderade så var vi många som jobbar här som började spela mycket. Bara runt knuten så har våra kompisar på Falkenbergs padelcenter fantastiska möjligheter för allt inom inomhus padel. Gällande utomhusbanor så håll utkik, kanske något stort är på gång efter sommaren. To be continued. Ja, så förutsättningarna för att göra Sveriges bästa padeldestinationsresort är strålande känner vi. Sagt och gjort, välkommen till premiären av vår alldeles egna Padel Camp, fylld med pooler, god mat, dryck och nya vänner samt Americano och träningsspel såklart, våra nya padel-pool-paket och så spännande info om alla våra systerhotell och deras Padel Camp. Pooler, mat och att ha riktigt trevligt utlovas oavsett form och plats.

Varmt välkommen till vårt Padel Camp och vår stora satsning på padel-resort-resor.

Padel & Resort

året runt

Kanske nöjer du dig inte med turneringen utan vill boka mer padel och pool? Inga problem, naturligtvis har vi fixat padel-paket som du kan boka året om.

kolla här

Play trailer

Strandbaden

Padel Camp

Datum för Falkenberg Strandbads Padel Camp kommer inom kort. Padel Camp innebär härligt chill, god mat, egentid på spa och så lite träning och matcher också såklart 😊 Allt i restriktionernas anda. För dig som blir lite sugen, sluta tänk att alla andra säkert kommer vara bättre än mig. Har du fått en passion för padel och har hunnit spela lite så räcker det för att komma till detta Padel Camp. Det finns plats för 24 par. I år på vårt premiärår, så är Padel Camp endast för tjejer. Padel Camp är för alla som gillar och vill bli bättre på padel, som gillar att vinna men samtidigt också tycker om varma pooler, god mat och dryck.

Vi spelar både Americano och tränar. Och så hinner vi med massa annat trevligt också. Kolla här:

Nivåer
Bra att veta
Program
soon available

Padel Camp – Date coming soon

LADIES ONLY!
Denna omgång Camp är Ladies only, är du herre så håll utkik på när det är er tur. Så länge är herrar självklart varmt välkomna som supporters och åskådare.

Vad ingår i paketet?

snart bokningsbart

Kontakt & Frågor

På den här mailen kommer du möta en riktigt kunnig padelspelare. Maila på padel@strandbaden.se så hjälper vi dig inom några timmar.

maila till oss

Mer padel hos våra systerhotell

Vi ingår i hotell- och upplevelsefamiljen ESS Group och våra systerhotell är bl.a. Ystad Saltsjöbad, Ellery Beach House och Steam Hotel. De kör också Padel Camp och har också mängder av padel-paket året om. Hoppas du hittar något du gillar.

Våra padelpartners

Falkenberg Strandbad har samarbetsavtal med följande padelhallar

Share this!

Gallery