Referenser

Referenser 2018-03-01T09:43:40+00:00

Hedlund Gruppen

Stort tack till dig och precis hela teamet på Falkenberg Strandbad. Vi har haft två fantastiskt fina dagar och resultatet vi nådde kunde inte ha varit bättre.

För att vi ska kunna nå det resultatet krävs att alla förutsättningar finns på plats. Ni gjorde det möjligt! Främst alla i ert team. Hela tiden på tårna, service-minded på ett personligt sätt, fixar saker innan jag hinner fråga och alltid med en ”inga problem” attityd.

Lokalerna är fantastiskt bra. Den stora konferenslokalen med havet som tavla längs ena sidan är ganska djup när det är mycket folk men det var så skönt att var lite avsides, ha plats att ställa väskor innan alla hade checkat in osv. Vi använde också de öppna ytorna och alla soffgrupper för många av våra gruppövningar – perfekt.

All teknik fungerade superbra, bara plug & play. All mat, från frukost till vår gemensamma middag fick högt betyg av alla som var med.

Jag har under mina år hunnit vara på en otrolig massa konferenser över hela världen. För vårt arbete att med hela bolaget bygga våra värderingar så kunde det helt enkelt inte ha varit bättre.

Hälsa alla från oss. Vi är otroligt nöjda med allt ni gjorde!

Magnus Kristoferson, CEO

Offertförfrågan:

Vad är ett perfekt möte för dig och vad har ni för förväntningar? Ring oss på tel: 0346 – 71 49 09
eller maila till konferens@strandbaden.se dina önskemål så lovar vi att göra vårt bästa för att överträffa era förväntningar.

Fyll i formuläret nedan om du vill att vi kontaktar dig!

Carlanderska Sjukhuset

Med en personal som hela tiden är så närvarande att man tror att de ingår i egna truppen kan vistelsen inte bli annat än bra! Lägg därtill storleken på anläggningen, som i vårt fall, gör den väldigt lämplig för eget bruk.

Goda konferensmöjligheter och närheten till vattnet ger också en extra tilltalande dimension.

Madeleine Andrén, Carlanderska

The Swedish Club

Falkenberg Strandbaden erbjuder sina gäster allt man kan önska av en bättre konferensanläggning; väldigt trevliga och funktionella lokaler och rum, riktigt god mat och ett fantastiskt läge. Men det som överträffar förväntningarna är personalen – professionella, flexibla, tillgängliga och väldigt tillmötesgående. De underlättade mitt arbete med att förbereda och genomföra konferensen för 70 personer och gav mig dessutom möjligheten att själv vara delaktig, inte bara ”ordna & styra upp” som ibland blir fallet när servicen inte når upp till förväntad nivå.

Stort tack till alla inblandade!

Eva van Heek Lilljegren, The Swedish Club

TimeEdit Årsmöte

Du har tidigare sagt att ni är väldigt duktiga på att ta hand om gästerna på bl.a. Strandbaden. Detta har byggt upp förväntningarna för mig och mina kollegor enormt mycket inför vårt årsmöte som vi hade där fram till igår. Det spelar ingen roll hur mycket jag bygger upp mina förväntningar inför ett konferensbesök på Strandbaden. Personalen på plats överträffar dom med råge. NI ÄR PROFFS!!

Vi har blivit magiskt bra bemötta och det var med ett leende och en förnöjd känsla jag lämnade Strandbaden igår. All personal vi varit i kontakt med under våra två dagar har varit mer än bäst. Ni är verkligen proffs på att ta hand om människor och jag ser väldigt mycket fram emot vår nästa konferens den 22-23 april.

När jag skriver att NI är proffs menar jag verkligen alla på Strandbaden. En viktig del i ett konferenspaket är också maten och den är en 10-poängare med snudd på en omöjlig 11:a ?

Stefan Lövgren, TimeEdit

CENTIRO

Fulländad service med fingertoppskänsla och stil. Mat, dryck och miljö i världsklass. Konferensen i april 2014 blev en av de mest lyckade i företagets historia.

Tack Strandbaden för bästa tänkbara inramning!

Sofia Emanuelsson, Marknadskoordinator, Centiro Solutions AB

Kan vi hjälpa dig med ett förslag?

Ring oss på 0346-71 49 09 eller lägg ett mail på info@strandbaden.se så lovar vi svara snabbare än snabbt.

Kontakta oss för offert
Oj! Somnade du?
Så kan vi inte ha det, men inget som inte en paus vid havet kan lösa :) 

Kom och njut av vårt JADE Spapaket med övernattning, frukost, 3-rätters middag och spa-entré för endast 1295 kr/person.
Använd rabattkod: MITTIVECKANLYX

Ja tack, jag behöver ny energi!
Ordinarie pris från 1795 kr/person. Gäller mån-tors (ej under juli)
close-link