Ta med dina kollegor på en oförglömlig konferens

Sveriges bästa mötesplats och Europas bästa spa

Möten är något av det viktigaste vi vet. Vi vill se er mötas, vi vill möta er, och där i det mötet tror vi att Sveriges bästa mötesanläggning uppstår.

Vi arbetar hårt för att du ska trivas hos oss. Vi lägger ribban högt och satsar på att ta oss över med råge. Vi vill att du alltid ska mötas av fräscha, välfungerande lokaler och personal som sätter dina önskemål i centrum. Rum med utsikter, vårt eget prisbelönta spa – The Retreat Club och gastronomiska upplevelser i våra restauranger och barer. Klart att vi är oerhört stolta över att vårt snittbetyg på konferenser ligger på 9+ av 10, men egentligen har utmärkelser och höga poäng inte så mycket att göra med hur just din konferens blir och upplevs. Det har däremot ett snabbt bemötande, ett intresserat team på plats, bra mat, en öppen atmosfär och en välplanerad vistelse.

Boka konferens
Personalen på Falkenberg Strandbad som gör er konferens till den bästa

Vi som jobbar med att göra ditt möte, konferens eller kickoff till något alldeles extra heter Johanna, Johanna (jodå vi är två stycken), Jenny, Magnus och Max. Hoppas vi hörs!

Skräddarsydda paket för dig och ditt företag

Höstkonferens erbjudanden på Falkenberg Strandbad!
Höstkonferens erbjudanden på Falkenberg Strandbad!

KÖKET Edition

Creative day conference

Träffas i KÖKET med havsutsikt!

Läs mer & boka!
Höstkonferens erbjudanden på Falkenberg Strandbad!

Monday Special

Make it happen conference

Visst är måndag veckans bästa dag?

Läs mer & boka!
Välj bland prisvärda konferenspaket på Falkenberg Strandbad

Takover Conference

Monday or Tuesday

Hyra hela hotellet? Självklart!

Läs mer & boka!
Boka en gourmentkonferens med god mat och dryck på Falkenberg Strandbad

Gourmetkonferens

MEET & EAT

En gastronomisk matupplevelse

Läs mer & boka!

Konferens vid strand & hav

Långa vackra, vita Skrea strand

Om du vill konferera, genomföra en kickoff, ett viktigt kundevent eller njuta av bra musik och underhållning tillsammans med kollegor så blir vi glada om du väljer oss. För då får vi göra det som vi tycker är roligast av allt. Att se till att varje grupp, stor eller liten, får den upplevelse som de förväntat sig. Plus det lilla extra.

Falkenberg Strandbad kammade hem utmärkelsen ”Årets Mötesanläggning i Sverige” på mässan Möten & Events 2016. I tävlingskriterierna läggs stort fokus på anläggningarnas förmåga att erbjuda sina gäster upplevelser, tjänster och miljöer utöver det vanliga. Förmågan att leverera unicitet och ”det lilla extra” lyfts också fram som särskilt viktigt.

Mer konferens

Offertförfrågan

Vad är ett perfekt möte för dig och vad har ni för förväntningar?

Ring oss på tel: 0346 – 71 49 09 eller maila till konferens@strandbaden.se dina önskemål så lovar vi att göra vårt bästa för att överträffa era förväntningar.

Fyll i formuläret nedan om du vill att vi kontaktar dig!

[contact-form-7 id=”2307″ title=”Konferens formulär”]

Varmt välkommen!

divider

Välkommen till Falkenberg Strandbad – resort, gastronomi och konferens

Konferens på Strandbaden

Totalt har vi 15 konferenslokaler där den största tar 350 personer. 135 vackra rum där över hälften har en härlig utsikt över havet och många av de andra vätter mot pool och orangeri.

Stora restaurangen heter Famille som stoltserar med en riktigt bra scen. Vår mindre och lite mer experimentella gourmetupplevelse heter Köket. Vi slänger in ett biljardbord och två barer också på köpet.

Gastronomi

Kombinera nytta med spa

När det kommer till avkoppling så är nya The Retreat Club något alldeles extra. Renoverat, tillbyggt och sprillans nytt under 2017 och vi kan nu stoltsera med att vara ett av Sveriges nyaste spa. Eller spa är nästan fel ord, tänk dig mer en 3 000 kvm ocean beach club fylld med varma pooler, relax-sängar, öppna brasor, barer, backgammon och schack, skön musik och behandlingar för den som önskar.

En pool club som ger din konferens den där varma känslan av vita gardiner som lojt viftar i vinden, solvarm vit strand, iskalla drinkar och vidbrättade stråhattar. Och alltid med skön musik i högtalarna.

För dig som kommer med ditt företag hit har vi väldigt fördelaktiga lösningar och erbjudanden.

Paket & Aktiviteter

Vi drivs av nöjda gäster

Vi som jobbar för att din konferens, möte eller event ska bli något att minnas heter Magnus, Johanna, Johanna, Jenny och Max. Vi drivs av nöjda gäster och att finna lösningar på utmaningar.

Att göra nytt och utvecklas tillsammans med kunder som inte nöjer sig med bara bra är grejen tycker vi.

Kontakta oss
Möten på Falkenberg Strandbad för det stora och lilla företaget
Uppdukat för middag i ett av våra konferensrum på Falkenberg StrandbadBoka er nästa konferens på Falkenberg Strandbad
Dukat för konferensmiddag på Falkenberg StrandbadModern konferenslokal för er konferens på Falkenberg Strandbad