VINTERBRÖLLOP

THE WINTER EXPERIENCE

brollop_divider

The scenario.

Idag är det er dag. Kylan möts av värmen ifrån vår eld, vårt spa och vår kärlek till att ge er den bästa upplevelsen i ert liv. Här är ditt vinterbröllop.

Morgon

När gästerna anländer så bjuds de på varm choklad och grillade marshmallows. För att starta dagen på bästa sätt spenderas förmiddagen i vårt fantastiska spa- The Retreat Club.

Lunch

Väl uppvärmda och ombytta så avnjuts en kryddstark lunch med en iskall sorbet till avslutning i Restaurang Famillie. Dryck till maten är en fransk cider med is. Massor av levande ljus och härlig musik får upp stämningen ytterligare och alla blir laddade inför vigseln.

Middag

Efter vigseln anländer brudparet till hotellet med häst och vagn, följt av fackeltåget bestående av alla era gäster. Tillsammans med snittar och en härlig välkomstdrink tar Jazzbandet emot bröllopssällskapet inne i värmen.
Middagsbordet är dukat i vitt och vackert dekorerat med pärlor och ljus. Bröllopsmiddagen som Ni skräddarsytt tillsammans med våra otroligt duktiga kockar avnjuts med passande viner framtagna av vår fantastiska sommelier. Bröllopsmiddagen avslutas med en vacker, välsmakande bröllopstårta innan kvällen fortsätter med dans och sång i vinternatten.

Vickning

Fyrverkeriet avlöser DJ’n för att runda av kvällen. Ute i den kalla vinternatten serveras Wine Chaud och grillade starka korvar med hemgjord topping på. Alla gäster kan delta i det sista firandet för dagen med fyrverkerier sprakandes på vinterhimlen.

brollop_vinter_1

brollop_winter_2

Vi hjälper till med inspiration och idéer för dekorationsmaterial, grafisk design & layout av allt som hör bröllopet till.

brollop_divider

winter_samling

Oavsett dina önskemål kan du lita på att du för en bröllopsupplevelse olik någon annan. Kontakta oss via formuläret eller ring 0346-71 49 10

Intresseranmälan

Namn: *

Meddelande

E-post: *

Telefon: *Oj! Somnade du? Så kan vi inte ha det, men inget som inte en paus vid havet kan lösa :) 


Kom och njut av vårt JADE Spapaket med övernattning, frukost, 3-rätters middag och spa-entré för endast 1295 kr/person.
Använd rabattkod: MITTIVECKANLYX

Ja tack, jag behöver ny energi!
Boka din paus vid havet nu
Ordinarie pris från 1795 kr/person. Gäller mån-tors (ej under juli)
close-link