Spring Wedding2018-06-29T09:50:19+02:00
Vårbröllop splash

Vårbröllop på
Falkenberg Strandbad

Spirande, spröd kärlek

Trastarna sjunger, knopparna börjar kika fram med sina sprödgröna ansikten och smältvattnet porlar glatt. Det är vår och tid för kärleksfest.
Vi på Strandbaden vill fira er kärlek, fira våren. En ny början, en ljus framtid och att knyta hymens band. Vi vill högtidlighålla er stora dag och det vill vi göra med god mat och dryck och en glädje som dröjer sig kvar länge, länge.

Intresserad av ett bröllop på Strandbaden?

Så här kan det se ut:

Morgon

Vårfrukost. Vår frukost: hemmagjort is-te gjort på gröna örter; friskt, annorlunda och uppiggande. En omelett med grönsaker serveras med nybakat småbröd. Efteråt är det dags för en enkel aktivitet som passar alla åldrar – cricketturnering.

Lunch

När ni är tillbaka på hotellet är det dags för Restaurang Famille och en härlig – gravad lax, dillstuvad potatis med en enkel sallad till. En kall, lokalproducerad öl er och de hugade; ett litet glas med välkylt danskt destillat. En kort prisutdelning till det vinnande laget och de får chans att säga eller sjunga något alldeles speciellt till brudparet.

Middag

Alla gäster har under dagen haft chans att besöka vårt fantastiska spa The Retreat Club och är nu redo att fira er speciella dag. Kvällen påbörjas med en sval drink på mynta, harsyra och fläder. När bordsplanen har analyserats färdigt och gästerna hittat sina platser är det dags att avnjuta en underbar bröllopsmiddag komponerad av våra otroligt duktiga kockar. Skål för fästefolket!

Vickning

Efter middagen är det dags för dans. En DJ har laddat med alla era favoritlåtar och håller pulsen uppe hela natten. Vårnatten rundas av med sprakande fyrverkerier från bryggan och lammkebab tagen direkt ifrån grillen.

Intresseanmälan

Oavsett dina önskemål kan du lita på att du för en bröllopsupplevelse olik någon annan. Kontakta oss via formuläret eller ring 0346-71 49 10 du kan också maila till  brollop@strandbaden.se

Koncept

divider

Vi hjälper till med inspiration och idéer för dekorationsmaterial, grafisk design & layout av allt som hör bröllopet till.

Brudens skor på bröllop på Falkenberg Strandbad
Fira kärleken med bröllop på Falkenberg StrandbadVackra miljöer vid havet för bröllop på Falkenberg Strandbad
Blomstrande bröllopstårta på Falkenberg StrandbadVårljus på bröllop på Falkenberg Strandbad
Oj! Somnade du?
Så kan vi inte ha det, men inget som inte en paus vid havet kan lösa :) 

Kom och njut av vårt Retreat Club Experience paket med övernattning, frukost, 3-rätters middag och pool access för endast 1545 kr/person.
Använd rabattkod: MITTIVECKANLYX

Ja tack, jag behöver ny energi!
Ordinarie pris från 1795 kr/person. Gäller mån-tors (ej under juli)
close-link

erbjudanden