1 rum & kök splash

1 Rum & Kök – spa, middag och övernattning

Nu har Köket öppet hela sommaren – 5 sinnen, 5 rätter, femfaldigt hurra

1 Rum & Kök är en riktig upplevelse med en 5-rätters middagsupplevelse i restaurang Köket, spa-entré till nya Retreat Club, hotellnatt samt riktigt bra hotellfrukost.

Restaurang Köket – en smakupplevelse du aldrig glömmer. Restaurang Köket i Falkenberg bjuder på ett nytt sätt att njuta av mat, ett som involverar alla dina sinnen och får dem att slå frivolter. Upplev en middag som är innovativ, vågad, kreativ och en riktig jäkla fröjd för smaklökarna.

Du blir bortskämd med en ständigt varierande avsmakningsmeny tillagad med fingertoppskänsla för de lokala råvaror och vad som är bäst för dagen. Kökschefen och hans team drivs av passion till maten, servicen, vinet och hantverket, och strävar alltid efter att skapa en gästupplevelse i världsklass. Något du aldrig glömmer. Någonsin.

Det är med stor glädje vi kan berätta att Köket, som tidigare i år nominerade till årets stjärnskott, efter förra årets succé håller öppet hela sommaren!
Boka in en smakupplevelse att minnas länge, varför inte kombinera med spa-entré till Retreat Club, hotellnatt samt en riktigt bra hotellfrukost?

Se lediga datum

Allt detta ingår:

Sök & boka!

Börja med att ange datum, hur många rum och antal gäster. I nästa steg ser du hur många lediga rum vi har (öppnas i ny flik).

Magnifika menyer med vällagad mat på restaurang Köket på Falkenberg Strandbad
1 rum & kök-erbjudande med övernattning och middag på Falkenberg StrandbadVälkomnande inredning i restaurang Köket på Falkenberg Strandbad

Bäst erbjudanden just nu

Julshow

Välkommen till ett sprakande musikparty med LaGaylia och hennes eminenta band Soul Unit! En musikalisk show späckad med souliga beats och högt tempo!

Tropical Thunder- sommar-konferens på Falkenberg Strandbad

Konferens – Tropical Thunder

Utsedd till Sveriges bästa mötesplats och Europas bästa spa!

1 rum & kök

Fr 1895 kr / person. Rum + The Retreat Club + 5-rätters + Frukost.

2018-07-31T15:11:51+00:00
Oj! Somnade du?
Så kan vi inte ha det, men inget som inte en paus vid havet kan lösa :) 

Kom och njut av vårt JADE Spapaket med övernattning, frukost, 3-rätters middag och spa-entré för endast 1545 kr/person.
Använd rabattkod: MITTIVECKANLYX

Ja tack, jag behöver ny energi!
Ordinarie pris från 1795 kr/person. Gäller mån-tors (ej under juli)
close-link