Hotell Strandbaden

Falkenberg Strandbad

Referenser

 

2012-06-20

Hej

 

Jättestort tack för en trevlig visning och vistelse på Strandbaden! Vilket hotell! Kvällen blev mycket trevlig med väldigt god mat. Jag kommer vart att rekommendera hotellet, både privat och för konferens.

 

Ha en trevlig sommar!

Goda hälsningar

Anette Tilly Arfwedsson

Försäljningsassistent

Cloetta Sverige AB

2012-05-02

Hej!

 

Jag vill tacka för ett mycket väl genomfört arrangemang 26-27 april. Vi är nöjda med allt från mat till rum och dans, jag har inte fått in några klagomål, utan bara positiva kommentarer. Du får tacka Åsa särskilt från oss, för bra och välplanerad service. Vi hoppas på att försöka återkomma till hotellet framöver.

Tack igen.

 

Med vänlig hälsning

 

Sunanda Malm

Administratör

Arbetsmiljöverket

 

 

2012-03-05

Hej,

Efter att ha tillbringat en helg på ert hotell måste jag bara tala om att som hotellchef måste du vara stolt över din personal.

Alla vi kom i kontakt med var trevliga "på riktigt", särskilt de i restaurangen. 

Vi åt både lunch och middag och serviceviljan och glädjen var fantastisk.

Jag återkommer snarast :-)

 

 

Vänliga hälsningar

Katarina Eriksson

 

 

2011-08-29

Hej!

Ett stort TACK för en väl genomförd konferens i en underbar miljö och ypperlig service och mycket god mat!!!

Vi kommer gärna tillbaka!

 

 

Med vänlig hälsning

_____________________________

Christina Wånggren

Frida kvinnojour

 

2010-08-27

Hej,

Vill bara å mina egna, övriga arrangörers och deltagarnas vägnar framföra ett jätte stort tack för ert arbete på och med helgens Skandinaviska Corvette Träff. Jag tror aldrig att klubben fått så mycket positiv feedback och deltagarna har öst lovord omkring sig vilket naturligtvis till stor del faller tillbaka till er och ert hotell med dess läge, atmosfär, mat och underbara personal.

Det är alltid skönt att samarbeta med proffs, som ni verkligen bevisat att ni är. Från första kontakten för ett år sedan fram till genomfört och avslutat möte har det känts helt rätt. Det är helt klart er inställning, initiativförmåga, flexibilitet och servicekänsla som bland annat visar sig i att ingenting är omöjligt eller för svårt, som är guld värt för arrangörer av och deltagare på möten, träffar och konferenser. Speciellt vi som ideell förening uppskattar det extra mycket då vi oftast bara kan arbeta med detta på vår fritid.

Med detta sagt att vi från Club Corvette Sweden vill ge er våra allra bästa rekommendationer och hoppas att många följer vårt spår till Falkenberg och Hotell Strandbaden.

Lev väl och fortsätt med detta som ni är så bra på så finns det säkert all anledning till att vi skall ses igen i någon form i framtiden.

Med vänlig hälsning
_____________________________
Michael Niklasson, Vice ordförande
Club Corvette Sweden

_______________________________________________________

2010-03-04

Falkenberg Strandbad är ett hotell där vi bott ett flertal gånger, bla under vår uppladdning inför det framgångsrika U21EM-sluspelet 2009.
Härlig miljö, fina rum, god mat, perfekta konferens möjligheter samt en mycket kunnig och hjälpsam personal gör att vi alltid trivs här.
_____________________________
Jörgen Lennartsson
Förbundskapten Svenska U21 Fotbollslandslaget

_______________________________________________________

2010-02-14

Hej!

Vi har haft det jättebra hos er! Tack! Vilken fantastisk personal ni har! Och maten var jättebra! De flesta deltagare tyckte att denna gala var den bästa hittills. Kul!

Tack än en gång för en mycket trevlig helg! Jag längtar efter att besöka Er och ta en SPA-helg i lugn och ro, hoppas vi får tid till det under våren!

Med vänlig hälsning
_____________________________
Pia Steisjö
Distansgalan

Gäster i rum 1