Unna dig en spaweekend med Sveriges lyxigaste spapaket!

Retreat yourself

Där havsbrisen är som skönast och saltast ligger The Retreat Club. Sveriges lyxigaste spa är en fulländad fristad för absolut välmående. En pärla i sval marmor och varm eld. För oss är lyx att sätta guldkant på livet, att stanna upp, ta sig tid att ta hand om sig själv och bara vara i nuet för en stund. För oss är lyx, The Retreat Club. Redan efter några minuter infinner sig känslan av lugn och harmoni.

Förvänta dig det bästa. Välkommen!

För bokning av spapaket eller frågor gällande spaweekend på vårt The Retreat Club vänligen kontakta oss på telefon 0346-71 49 00 eller via epost info@strandbaden.se

Vi har 16-års gräns i vårt spa. Avbokingsregler: Avbokning måste ske 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras hela beloppet.

off_dagspa195

Vi kör vår succé igen – Dagspa för endast 195:-/person!

Unna dig en lyxig dag mitt i veckan! Testa vårt prisbelönta Ivory-ritual till ett superpris. Gäller 16 maj – 16 juni

Boka på spa@strandbaden.se

Gäller mån-tors, endast nybokningar, kan ej kombineras med andra erbjudanden, i mån av plats.

IVORY SPAPAKET

Från 1865 kr/pers & natt

start_paket_ikon1

I 2 h får du ta del av exklusiva spaupplevelser från hela världen. Allt ifrån värmen i vår Rasul och Hamam till lugnet i vår eldrelax samt utomhusbastu. Förutom ett episkt spapaket ingår även övernattning, 3-rätters middag och en fantastisk frukost.

Läs mer & boka här

RUBY SPAPAKET

Från 2295 kr/pers & natt

start_paket_ikon2

Samma härliga upplevelse som Ivory spapaket men även en valfri 45 minuters behandling samt utomhusbastu. Läs mer om behandlingar under fliken med samma namn. I denna upplevelse ingår även övernattning, 3-rätters middag och en fantastisk frukost.

Läs mer & boka här

SAFIR SPAPAKET

Från 1620 kr/pers & natt

start_paket_safir

Detta spapaket avser en total avslappning i vår relaxavdelning med pool, eldrelax samt utomhusbastu. I paketet ingår även övernattning, 3-rätters middag samt vår underbara frukost.

Läs mer & boka här

 

Rösta på oss!

The Retreat Club är nominerad till World Luxury Spa Awards – klicka gärna på länken nedan och rösta på oss!

Vote_icon_spa_2016

Spa-behandlingar

Följ med på en resa genom Kalahariöknens landskap genom våra unika upplevelsebehandlingar. Välj vilka behandlingar du är intresserad av.

KROPP

kropp

ANSIKTE

ansiktsmask

puff_vardagslyx

Unna dig vår prisbelönade sparitua Ivory i veckan för endast 495:-

Läs mer & boka här

 

produkter-360x180

Visste du att?

Ordet spa har flera möjliga ursprung. Ett av dem kan vara tydningen av de tre bokstäverna s p a som ofta klottrades som grafitti på marmorväggarna i de offentliga badhusen under antiken. Koden tolkas då som de latinska orden salus per aqua = hälsa/läkning genom vatten.  Det har vi tagit vara på här på The Retreat Club. När du upplever vårt spa får du en härlig kroppslig läkning bland våra stationer där just vatten är huvuddelen. Som ett kompliment till det närande att njuta av spa erbjuder vi ett brett utbud av olika produkter som du kan ta med dig hem och förlänga din upplevelse.