Spa-paket på Falkenberg Strandbad

SVERIGES NEW HAMPTONS VÄLKOMNAR DIG

Våra paket är inte hårda eller mjuka. De är vårda och njuta.

Ge din kropp en välförtjänt omgång, det lilla extra och en chans att andas ut. Behandla den varsamt och varmt. Ge din gom en resa genom våra kulinariska äventyr som kommer få den att säga mmmm av minnet av den under lång tid framöver. Ge din själ vilsamma intryck av grönt vatten, dansande lågor, tumlande hav och ombonad värme. Och när kvällen rullar in; låt kropp och själ svinga sig mellan takt, rytm och bubbel i hela sköna The Retreat Club.

Kom till vårt spa-paradis och återvänd till verkligheten som en ny, len, avstressad människa med minnen som består.

Ett sådant spa borde alla ha.

SPA Experiences

Ivory spabehandling på Falkenberg Strandbad

Ivory SPA Experience

Fr 2288kr / person. + Rum + Vår prisbelönta spa ritual Ivory + Retreat Club Pool Access + 3-rätters middag + Frukost

Ivory spabehandling på Falkenberg Strandbad

Night Retreat – på bästa sändningstid

Fr 1407 / person. + Rum + Retreat Club Pool Access på kvällstid + 3-rätters middag + Frukost

Ivory spabehandling på Falkenberg Strandbad

Retreat Club Experience

Fr 1407 / person.  + Rum  + Retreat Club Pool Access 15-20 & 9-14 på avresedagen + 3-rätters middag + Frukost

Varmt välkommen!

divider

Välkommen till Västkusten – den saltaste, vildaste, bästa kusten. Nu med ett stänk av house, Miami beach clubs och små medelhavsöar. För bara några meter från den långa, vackra Skrea strand här i Falkenberg hittar du Retreat Club – Sveriges mest påkostade, varma och generösa Pool Club. 1700 kvadratmeter njutning, champagne, fruktbrickor, rosé, skakade drinkar, musik som tar tag i en, pooler både inne och ute, relax-sängar, stor pool-lounge med bar och restaurang, bastu. Lägg sedan till en SPA – behandling eller två så har du ett paket som du kommer glädjas åt under lång tid framöver.

Spa-paket och spa-behandlingar du kommer älska

Våra spa-paket innehåller övernattning, middag och en fantastisk frukost. Men ett spa-paket är ju inte ett spa-paket utan spa. The Retreat Club är vårt pool club där du har tillgång till pooler, relax-sängar, brasor och en underbar pulserande atmosfär. Och alltid med skön musik i högtalarna.

Vi har spa-behandlingar som kommer göra dig glad från topp till tå. Vill du bli len, ren och ny ska du testa någon av våra scrub-behandlingar; sandscrub, saltscrub och coffeescrub. Vårt spa erbjuder även kroppsinpackningar, ansiktsbehandlingar och fotbehandlingar. Passa på att vaxa bort oönskat hår och färga fransar och bryn. Låt dina muskler masseras till en ny nivå av avslappning. Välj din favoritdoft och låt din hud och dina muskler återfå energi och elasticitet. Läs mer om våra spabehandlingar>>

Ge hela din kropp ett spapaket

Vi har många olika spapaket så att du ska kunna välja ett som passar dig. Ett av våra förstklassiga spapaket är Ivory. I Ivory ingår Hamam, en klassisk turkisk helkroppstvagning och Rasul, där du sitter invirad i mineralrik lera i en nordafrikansk ångande bastu. Det är i sanning en spektakulär upplevelse.
Läs mer om vad som ingår i spapaketet Ivory

Mys hela söndagen i vårt spa eller pool club

Sunday Retreat som innehåller både en fristad från söndagsångest och kickstart inför ny vecka. 3 000 kvadratmeter av välbehag med pooler både inne och ute, tjocka relaxsängar, bastu, öppen eld, lounge med musik, bar och restaurang. Läs mer om vad som ingår i Sunday Retreat

Som hotellgäst på Strandbaden har du alltid tillgång till Retreat Club. Du har dessutom fri tillgång till Klitterbadet med gym, motionspass och badhus.

Alltid tillgång till the Retreat

Som hotellgäst på Strandbaden har du alltid tillgång till Retreat Club.
Öppettider 09:00 – 23:00 varje dag.
Tillgång 15:00 – 23:00 ankomstdagen och 09:00 – 14:00 avresedagen.

För bokning av spapaket eller frågor gällande spaweekend på Retreat Club, vänligen kontakta oss på telefon 0346-71 49 00 eller via epost info@strandbaden.se

Vi har 16-års gräns i vår pool club och Ivory spa-avdelning. Avbokningsregler: Avbokning måste ske 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras hela beloppet.

Retreat yourself!