Artister & bokning

A Music Dinner Club

Personligare, närmare, bättre. Och tryggt.

Tiderna må begränsa antalet människor vi får vara i ett och samma rum men trots det tänker vi inte sluta med att skapa starka musikaliska och positivt sociala upplevelser!

Vi är otroligt stolta över att kunna presentera några av Sveriges bästa artister i kanske den mest intima och nära musikupplevelsen du varit med om. A Music Dinner Club – en kväll som nästan kan kännas som en hemlig spelning där vår köksmästare har komponerat en perfekt 3-rättersmiddag och ni sitter vid perfekt dukade bord. Vi börjar med bubbel naturligtvis och lagom till desserten tar kvällens artist plats på scenen nära just er. Men med precis rätt avstånd.

På grund av nya restriktioner så är våra Music Dinner Clubs framflyttade till med start den 17 april. Om du redan bokat din biljett med tidigare datum, har du blivit kontaktad av Nortic via mail eller SMS.

Vilka artister vill du uppleva?

Eric Gadd

Sveriges okrönte soulkung!

Why don’t you, why don’t I get together when it feels so right?

Get together med Eric Gadd när han gästar vår Music Dinner Club! Det blir soul, funk och RnB – ingen i Sverige gör det bättre än Eric och det är med stor stolthet vi presenterar honom som vår senaste artist!

Wish I, Bara himlen ser på, Why don’t you, why don’t I, Excuse me Hallelujah – oj oj oj. Så mycket låtskatter. Han har hunnit med enormt mycket under sina över 30 år i musikbranchen, Eric debuterade med sin första skiva Hello! redan 1987.

Power of Music indeed säger vi, sätter på oss dansskorna och välkomnar ERIC GADD upp på scen.

Varmt välkommen till A Music Dinner Club signerad,
Eric Gadd.

Speldatum: 17 april

Boka här!

Magnus Carlsson

Magnus, hans flygel och du

En kväll med en av de riktigt stora och folkkära.

Det här blir något alldeles unikt! En kväll med en av de riktigt stora och folkkära. Där vi för första gången får se Magnus endast ackompanjerad med flygel. Och vem sitter vid den om inte huvudpersonen själv. Magnus karriär och röst tycker vi är smått otrolig och hans låtar kommer på det här sättet i en helt ny tappning som vi vet både blir finstämt, äkta och helt nytt.

Magnus varvar sina egna låtar med att tolka sina favoritartister. Med tanke på att ni är så få gäster och att både Magnus och vi vill skapa en exklusiv och personlig kväll så gissar vi att kvällen också bjuder på några önskemål från dig i publiken. Visst hjälper du till?

Varmt välkommen till A Music Dinner Club signerad,
Magnus Carlsson.

Konserten har redan varit.

Ola Salo

It takes a fool to remain sane

Ola Salo i den mest intima och nära musikupplevelsen du varit med om

Ola Salo, people. Den mest exklusiva och personliga musikupplevelsen tar plats på hos oss i höst. Publiken på spelningen blir lite mindre, men det är inget hinder för oss! Vi fortsätter att skapa musikaliska och sociala upplevelser… because The Show Must Go On.

Vi är otroligt stolta över att kunna presentera Ola Salo i den mest intima och nära musikupplevelsen du varit med om. A Music Dinner Club – en kväll med Ola och mycket färre gäster. En nästan hemlig spelning där vår köksmästare har komponerat en perfekt 3-rätters middag vid ert perfekt dukade bord. Vi börjar med bubbel (of course) och lagom till desserten tar Ola plats på scenen nära just er.

Just nu finns inga lediga datum. 

Get on the list

Jessica Andersson

Upplev Jessicas musik på ett helt nytt sätt

Kvällen med Jessica blir nåt alldeles speciellt.

Tänk att vi fått hit henne, Sveriges bästa, coolaste sångerska och entertainer. Så ser vi på henne. Visst håller du med? Och nu får vi möjligheten att träffa henne och uppleva hennes musik på ett nytt sätt, nära, personligt och alltid med sången i fokus.

Hitsen och allt de kända bjuds det naturligtvis på. Men också personligt och avskalat där Jessica tillsammans med sin multibegåande pianist Lisa Ljungberg levererar musikalitet, stämsång, berättelser och känslor som vi hoppas räcker långt efter att du somnat med ett leende på dina läppar.

Varmt välkommen till A Music Dinner Club signerad,
Jessica Andersson.

Konserten har varit. Signa upp dig för kommande biljettsläpp nedan!

Get on the list

GET ON THE LIST

SO YOU LIKE MUSIC?

Sign up here!

Helkväll med musik, god mat & dryck

Fantastiska artister, amazing mat och härlig feeling! Kvällarna ser ut ungefär så här:

Kl 18.30
Vi börjar med ett glas bubbel!

Kl 19.00
Middag, vi sätter oss till bords för en specialkomponerad 3-rätters middag. Vinpaket är inkluderat.

Kl 21.00
Artist på scen! Uppträdande, musik och berättelser. Kvällen beräknas sluta runt kl 22.15. Allt beroende på hur många extranummer ni lyckas ropa in hen till.

Ni sitter vid luftigt dukade bord efter rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och maxantalet gäster per kväll. Handsprit är ett måste under kvällen och vi ber dig respektera avstånd samt att du naturligtvis är frisk och kry på alla sätt.