Sveriges Lyxigaste


fx-valkommen
fx-newspadivider

 

new-spa-usp2

Relax Deluxe

Välkommen till en annan värld, en värld du inte visste fanns i Sverige. Här är det avslappnat & lyxigt på Strandbadens sätt, ett sätt som kommer beröra alla dina sinnen. Vi kryddar ditt besök med extra mycket kärlek och passion för att ge dig en lyxig upplevelse i avslappningens tecken. Relax Deluxe helt enkelt.

new-spa-usp4

Lyxigare pool

Den lyxiga utomhuspoolen är uppvärmd till 36 grader och klädd i grön mosaik med guldstänk som glänser inbjudande i solen  Här kan du simma eller sitta på den kroppsformade bänken med ett glas i handen och bara njuta. På sommaren är även en del med 30 cm djup öppen för de små.

Koppla bort vardagen

Med VIP-entré till Klitterbadet har du tillgång till både ett flertal bassänger och en motionshall på 250 kvm. För dig som bara vill komma ner i varv erbjuder vi även yoga och rörlighetsträning i unika miljöer, som framför en sprakande brasa eller ute på bryggan med lugnande vågskvalp som bakgrund.

new-spa-usp5

Exklusiv innegård

I vår 600 kvm inglasade och grönskande oas njuter alla dina sinnen oavsett årstid. Rymliga vilosängar, varma skiffergolv, härliga soffor och en bar som serverar både cocktails, bubbel och nyttiga fruktdrinkar. I poolen kan du simma eller bara njuta av musiken och den vedeldade spisen.

sveriges-lyxigaste-sunbedd

Mjuka solbäddar

Runt det ljusa trädäcket njuter du av solens värme i de stora solsängarna med härligt tjocka och mjuka madrasser mitt i zenit. Vill du svalka dig med lite skugga är det bara att dra för din gardin, och behöver du ladda din mobil så är varje solsäng utrustad med sin egen laddare, just in case.

Ny energi i orangeriet

På Strandbaden älskar vi årstiderna och vill alltid ha känslan av närhet till naturen. Lite regn stoppar inte detta, när du njuter i vårt vackra orangeri på 40 kvm, placerat mitt emellan champagnepoolen och utomhuspoolen. Även här värms dina fötter av en härlig värme direkt från golvet. 

Matupplevelse

Är du hungrig eller kanske bara lite småsugen på något? Här tillfredsställs alla sinnen av ett modernt fräscht och lyxigt asiatiskt tema med smårätter från baren mitt i spa’t. Du avnjuter maten på ett avslappnat sätt i någon av våra lounge-utrymmen runt poolerna inomhus eller utomhus.

Champagnepool

Tänk dig känslan när du öppnar en riktigt fin flaska Champagne. I vår lyxiga champagnepool utomhus är bubblorna precis så där härligt små och mjuka. Med en temperatur på 36 grader njuter  av ett avkopplande bad här oavsett säsong, vare sig det är i solens strålar eller under svalkande regndroppar.  

fx-newspadivider

 

Välkommen till Falkenberg Strandbad nya utökade spa.

Sveriges lyxigaste.

Varmt välkommen till oss på Falkenberg Strandbad. Vår ambition är att ditt besök här hos oss ska vara av absolut toppklass.

Vi ser fram emot att få överträffa dina förväntningar.

 

fx-newspadivider

 

Vårt SPA – The Retreat Club

Sveriges lyxigaste, The Retreat Club mellan kl 17-19.

Badrockar hämtas i vårt SPA.

Dryck går att beställa på plats i SPA:t,

Här kan du läsa om alla våra behandlingar.

karta_spa

Varmt välkomna!
Vännerna på Stranden
#strandbaden

Oj! Somnade du? Så kan vi inte ha det, men inget som inte en paus vid havet kan lösa :) 


Kom och njut av vårt JADE Spapaket med övernattning, frukost, 3-rätters middag och spa-entré för endast 1295 kr/person.
Använd rabattkod: MITTIVECKANLYX

Ja tack, jag behöver ny energi!
Boka din paus vid havet nu
Ordinarie pris från 1795 kr/person. Gäller mån-tors (ej under juli)
close-link