Spapaket

Ge dig själv eller någon du älskar ett spapaket

Ett spapaket är många goda ting i ett. God mat, skön avkoppling och välgörande behandlingar. Kom till vårt paradis och återvänd till verkligheten som en ny, len, avstressad människa. En sådan present är alla värda.

JADE SPAPAKET

Från 1795 kr/pers & natt

Jade spapaket

Med Jade får du uppleva The Retreat Clubs olika delar: total avkoppling i vår relaxavdelning med varm pool, bastu och eldrelax, samt härlig stämning i vår nya spalounge med skön musik, varm pool med brasa, härliga sängar och en bar som serverar både cocktails, bubbel och god mat. I paketet ingår även övernattning, 3-rätters middag samt vår underbara frukost.

Läs mer & boka här

IVORY SPAPAKET

Från 2088 kr/pers & natt

Ivory spapaket

I 2 h får du ta del av exklusiva spaupplevelser från hela världen. Allt ifrån värmen i vår Rasul och Hamam till lugnet i vår eldrelax samt utomhusbastu. Förutom ett episkt spapaket ingår även övernattning, 3-rätters middag och en fantastisk frukost.

Läs mer & boka här

RUBY SPAPAKET

Från 2588 kr/pers & natt

Ruby spapaket – lyxig spahelg med spabehandling

Detta spapaket är en komplett upplevelse av The Retreat Club, inklusive en valfri, exklusiv 45 minutersbehandling eller vår prisbelönta spa-ritual Ivory. I detta spapaket ingår även övernattning, 3-rätters middag och en fantastisk frukost.

Läs mer & boka här

SÖNDAGSMYS

Från 1187 kr/pers & natt

Söndagsmys spapaket

Glöm allt vad söndagsångest heter, och gör veckans sista dag också till den bästa. En fantastisk start på den nya veckan får du på köpet!

Läs mer & boka här

SPAMYS

Från 1795 kr/pers & natt

Spamys spapaket

Med Spamys får du tillgång till The Retreat Club – Sveriges mest påkostade, varma och generösa spa. 1700 kvadratmeter av ren njutning, samt en utvald 45 min behandling eller vår spa-ritual Ivory! 

Läs mer & boka här

DIAMOND 2-DAGARS SPAPAKET

Från 3090 kr/pers

Diamond spapaket

Njut av The Retreat Club samt övernattning, 3-rätters middag och vår underbara frukost, i dagarna två!

Läs mer & boka här

 • "Att sedan få gå vidare in till eldrelaxen och under 45 lyxiga minuter få ligga i en säng och studera eldens sprakande är som balsam för en stressad storstadssjäl. För att inte tala om att i viprelaxen och den avlånga poolen få blicka ut över ett böljande hav. De hävdar Sveriges lyxigaste Spa. Ja, säger vi – i särklass!"
  Plaza Kvinna
 • "Mitt på Skrea Strand. Ett hotell i Falkenberg som  jag verkligen kan rekommendera. Fantastiskt läge, väldigt god mat, underbart spa och trevlig personal."
  Reseguiden
 • "Vi har upplevt Falkenberg Strandads storslagna show med företaget vartannat år. En oslagbar tradition!"

  Göran,ALT Hiss
 • "TACK för ett underbart dygn hos er! Allt var perfekt!"

  Alexandra Truedssonilxinterior.se
 • "Och ja, jag gillade! Precis när jag trodde att jag upplevt det mesta så kom överraskningen. Och därtill på hemmaplan. Falkenbergs Strandbads spapaket andas internationell lyx, som vore man långt borta."
  SpastarguideLotta Hellman
 • "En otrolig upplevelse där man får njuta av ett klassiskt julbord med inslag av Halländska specialiteter tillsammans med en fantastik show som gör att man nästan glömmer bort att äta”

  Henrik Lundqvist, Smart Retur AB
 • "Är vi i East Hamptons eller Strandbaden i Falkenberg? Det är så vackert här, en riktig gömd pärla vid vattnet"
  Isabella Löwengrip
 • "Helgen på Falkenberg Strandbad var verkligen ett härligt avbrott i vardagen och något jag rekommenderar för alla – från barnfamiljer till par och kompisgäng. Ett fantastiskt läge mitt på Skrea Strand i kombination med ett rymligt men samtidigt otroligt mysigt hotell och trevlig personal gör det till en toppupplevelse!"
  Hotelspecials

Välkommen till Västkusten – den saltaste, vildaste, bästa kusten man kan tänka. Nu med ett stänk av kubansk hacienda, Miami beach clubs och små medelhavsöar. För bara några meter från den långa, vackra Skrea strand här i Falkenberg lanserar vi nu nya The Retreat Club – Sveriges mest påkostade, varma och generösa spa. 1700 kvadratmeter njutning, champagne, fruktbrickor, rosé, skakade drinkar, musik som tar tag i en, pooler både inne och ute, relaxsängar, stor poollounge med bar och restaurang, bastu. Lägg sedan till en behandling eller två så har du ett paket som du kommer glädjas åt under lång tid framöver.

Spapaket och spabehandlingar du kommer älska

Våra spapaket innehåller övernattning, middag och en fantastisk frukost. Men ett spa paket är ju inte ett spapaket utan spa. The Retreat Club är vårt spa där du har tillgång till pooler, relaxsängar, brasor och en underbar atmosfär. Lägg sedan till en behandling eller två så har du ett paket som du kommer glädjas åt under lång tid framöver.

Vi har spabehandlingar som kommer göra dig glad från topp till tå. Vill du bli len, ren och ny ska du testa någon av våra scrub-behandlingar; sandscrub, saltscrub och coffeescrub. Vårt spa erbjuder även kroppsinpackningar, ansiktsbehandlingar och fotbehandlingar. Passa på att vaxa bort oönskat hår och färga fransar och bryn. Låt dina muskler masseras till en ny nivå av avslappning. Välj din favoritdoft och låt din hud och dina muskler återfå energi och elasticitet. Läs mer om våra spabehandlingar>>

Ge hela din kropp ett spapaket

Vi har många olika spapaket så att du ska kunna välja ett som passar dig. Ett av våra förstklassiga spapaket är Ivory. I Ivory ingår Hamam, en klassisk turkisk helkroppstvagning och Rasul, där du sitter invirad i mineralrik lera i en nordafrikansk ångande bastu. Det är i sanning en spektakulär upplevelse.
Läs mer om vad som ingår i spapaketet Ivory >>

Mys hela söndagen i vårt spa

Söndagsmys är ett spapaket som innehåller både en fristad från söndagsångest och kickstart inför ny vecka. 3 000 kvadratmeter av välbehag med pooler både inne och ute, tjocka relaxsängar, bastu, öppen eld, lounge med musik, bar och restaurang. Läs mer om vad som ingår i Söndagsmys >>

Som hotellgäst på Strandbaden har du alltid tillgång till The Retreat Club.
Öppettider 09-23 varje dag.

Tillgång 15-23 ankomstdagen och 9-14 avresedagen.

För bokning av spapaket eller frågor gällande spaweekend på The Retreat Club vänligen kontakta oss på telefon 0346-71 49 00 eller via epost info@strandbaden.se

Vi har 16-års gräns i vårt spa. Avbokningsregler: Avbokning måste ske 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras hela beloppet.

Retreat yourself

Varmt välkomna!
Vännerna på Stranden
#strandbaden