Spa – The Retreat Club

The Retreat Club – ett spa utöver det vanliga

25 grader i luften och 33 grader i vattnet. Varje dag. 365 dagar om året.

The Retreat Club. Vårt spa. Vår stora, inglasade, lummiga fristad. Här kan du koppla ner och koppla av. Drapera dig på en av våra mjuka relaxbäddar, ta ett glas bubbel och bara vara. Eller sjunk ner i en av sofforna med en vän och känn att ni kan samtala till punkt. Plus hela, långa, vackra Skrea strand precis utanför dörren. Det är Strandbadens Retreat Club Spa.

Som hotellgäst på Strandbaden har du alltid tillgång till The Retreat Club. 

Boka spapaket

Retreat yourself

 • "TACK för ett underbart dygn hos er! Allt var perfekt!"

  Alexandra Truedssonilxinterior.se
 • "Vi har upplevt Falkenberg Strandads storslagna show med företaget vartannat år. En oslagbar tradition!"

  Göran,ALT Hiss
 • "Att sedan få gå vidare in till eldrelaxen och under 45 lyxiga minuter få ligga i en säng och studera eldens sprakande är som balsam för en stressad storstadssjäl. För att inte tala om att i viprelaxen och den avlånga poolen få blicka ut över ett böljande hav. De hävdar Sveriges lyxigaste Spa. Ja, säger vi – i särklass!"
  Plaza Kvinna
 • "Helgen på Falkenberg Strandbad var verkligen ett härligt avbrott i vardagen och något jag rekommenderar för alla – från barnfamiljer till par och kompisgäng. Ett fantastiskt läge mitt på Skrea Strand i kombination med ett rymligt men samtidigt otroligt mysigt hotell och trevlig personal gör det till en toppupplevelse!"
  Hotelspecials
 • "Och ja, jag gillade! Precis när jag trodde att jag upplevt det mesta så kom överraskningen. Och därtill på hemmaplan. Falkenbergs Strandbads spapaket andas internationell lyx, som vore man långt borta."
  SpastarguideLotta Hellman
 • "En otrolig upplevelse där man får njuta av ett klassiskt julbord med inslag av Halländska specialiteter tillsammans med en fantastik show som gör att man nästan glömmer bort att äta”

  Henrik Lundqvist, Smart Retur AB
 • "Mitt på Skrea Strand. Ett hotell i Falkenberg som  jag verkligen kan rekommendera. Fantastiskt läge, väldigt god mat, underbart spa och trevlig personal."
  Reseguiden
 • "Är vi i East Hamptons eller Strandbaden i Falkenberg? Det är så vackert här, en riktig gömd pärla vid vattnet"
  Isabella Löwengrip

Relax deluxe i Falkenberg Strandbads spa

Relax deluxe

Välkommen till en annan värld, en värld du inte visste fanns i Sverige. Här är det avslappnat & lyxigt på Strandbadens sätt, ett sätt som kommer beröra alla dina sinnen. Vi kryddar ditt besök med extra mycket kärlek och passion för att ge dig en lyxig upplevelse i avslappningens tecken. Relax Deluxe helt enkelt.

Lyxig uthomhuspool som en del av spaupplevelsen

Lyxig utomhuspool

Den lyxiga utomhuspoolen är uppvärmd till 33 grader och klädd i grön mosaik med guldstänk som glänser inbjudande i solen.  Ta en simtur eller sitt på den kroppsformade bänken med ett glas i handen och bara njut. På sommaren är även en del med 30 cm djup öppen för de små.

Koppla bort vardagen och finn spa-harmoni

Koppla bort vardagen

Med VIP-entré till Klitterbadet har du tillgång till både ett flertal bassänger och en motionshall på 250 kvm. För dig som bara vill komma ner i varv erbjuder vi även yoga och rörlighetsträning i unika miljöer, som framför en sprakande brasa eller ute på bryggan med lugnande vågskvalp som bakgrund.

Exklusiv spalounge

Exklusiv spalounge

I vår 600 kvm inglasade och grönskande oas njuter alla dina sinnen oavsett årstid. Rymliga relaxbäddar, varma skiffergolv, härliga soffor och en bar som serverar både cocktails, bubbel och fräscha fruktdrinkar. I poolen kan du simma eller bara njuta av musiken och den vedeldade spisen.

Champagnepool i vårt spa

Champagnepool

Tänk dig känslan när du öppnar en riktigt fin flaska Champagne. I vår lyxiga champagnepool utomhus är bubblorna precis så där härligt små och mjuka. Med en temperatur på 38 grader njuter du av ett avkopplande bad här oavsett säsong, vare sig det är i solens strålar eller under svalkande regndroppar.  

Sköna relaxbäddar i vårt spa

Mjuka solbäddar

Runt det ljusa trädäcket njuter du av solens värme i de stora solsängarna med härligt tjocka och mjuka madrasser mitt i zenit. Vill du svalka dig med lite skugga är det bara att dra för din gardin, och behöver du ladda din mobil så är varje solsäng utrustad med sin egen laddare, just in case.

Orangeriet där du kan njuta året om

Ny energi i orangeriet

På Strandbaden älskar vi årstiderna och vill alltid ha känslan av närhet till naturen. Lite regn stoppar inte detta, när du njuter i vårt vackra orangeri på 40 kvm, placerat mitt emellan champagnepoolen och utomhuspoolen. Även här värms dina fötter av en härlig värme direkt från golvet. 

Avnjut god mat i vår spa-lounge

Matupplevelse

Är du hungrig eller kanske bara lite småsugen på något? Här tillfredsställs alla sinnen av moderna, fräscha och lyxiga rätter från baren mitt i spa’t. Du avnjuter maten på ett avslappnat sätt i någon av våra lounge-utrymmen runt poolerna inomhus eller utomhus.

Inget spa utan goda drinkar och bubbel

Cocktails & bubbel

I vår stora inglasade poollounge kan du givetvis njuta av uppfriskande dryck till maten. Låt våra grymma bartenders skaka till din nya favoritcocktail, tipsa om det perfekta vinet, pressa en fräsch fruktdrink eller bara poppa champagnen för att fira dagen.

Pool med havsutsikt från spa-avdelningen

Pool med havsutsikt

Sjunk ner i vår varma relaxpool inomhus och bara njut. Framför dig breder Skrea Strand och det böljande havet ut sig, en utsikt som är lika vacker och avslappnande för alla sinnen oavsett väder och årstid. Vid poolen har du mjuka relaxsängar för fortsatt beundran av utsikten.

Koppla av i bastu under din spavistelse

Bastu

Inte mycket går upp emot en bastustund. Värmen får dig att slappna av, samtidigt som du rensar ut gifter ur kroppen och fylls av ny energi. I vår bastu njuter du dessutom av en oändlig utsikt över havet, total relax med andra ord.

Eldrelaxen i vår spaavdelning

Eldrelax

I vår eldrelax ligger du i en skön säng framför den enorma öppna spisen och bara låter tankarna flyga iväg medan du lyssnar till eldens knastrande. Låt det bli det perfekta avslutet på en härlig spadag, eller smit in när du bara vill ha en lugn stund för dig själv. 

The Retreat Club

Spapaket eller weekendpaket

Vill du boka ett spapaket går det alldeles utmärkt. Välj mellan Jade, Ivory, Ruby eller Diamond eller kom hit och Spamys eller Söndagsmys.

Boka en behandling

Kaffeskrubb, saltskrubb eller sandskrubb. Turkisk helkroppstvagning och massage. Olja som smörjer och stärker. Bli len, avspänd och landa i fullständig harmoni. Våra spabehandlingar är en total upplevelse och vårt mål är att alltid försöka överträffa dina förväntningar. Boka ett spapaket eller en spaweekend och kom ut på andra sidan som en mjukare människa.

Välj spa efter årstid

Varje årstid har sin charm och vi följer och anpassar oss allteftersom året skiftar. När värmen tittar fram kan du krypa upp i våra inbjudande solsängar och bara trivas. Ladda din telefon vid bädden och dra för gardinen för egentid och en tupplur. Bada i utomhuspoolen eller ta en solvarm strandpromenad längs Skrea strand som ligger precis utanför dörren.

När regnet sedan kommer och övergår i snö kan du styra dina fötter över det uppvärmda golvet i vårt 40 kvm stora orangeri. Ta en bit att äta och drick något gott, här har du tid att njuta. På The Retreat Club kan du låta vattnet smattra medan du är lyxigt omhändertagen och avslappnad inne hos oss. I vår spalounge är det alltid 25 grader i luften och 33 grader i vattnet. Varje dag. 365 dagar om året.

Värm dig inifrån och ut

Känner du dig lite frusen? Kryp upp i en relaxsäng framför brasan en stund. Beställ något gott att äta och något varmt att dricka. Låt glöden värma dig och återvänd till verkligheten med spisrosor på kind och lugn i sinne.
Njut lite längre? Boka en spaweekend och få tid till ensamtid och tid på tu man hand. Vårt spa är till för dina önskningar.

Som hotellgäst på Strandbaden har du alltid tillgång till The Retreat Club. Boka gärna en behandling eller två. Retreat yourself!

The Retreat Club för hotellgäster:

 • 23/12 –  8:00-11:00
 • Öppettider: 09-23 varje dag. Utepooler öppna 9-21
 • Tillgång 15-23 ankomstdagen och 9-14 avresedagen
 • För bokning av spapaket eller frågor gällande spaweekend på The Retreat Club vänligen kontakta oss på telefon 0346-71 49 00 eller via epost info@strandbaden.se

Avbokningsregler: avbokning måste ske 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras hela beloppet.

Vi har 16-års gräns i vårt spa.

Varmt välkomna!
Vännerna på Stranden
#strandbaden