Referenser

Referenser

Hedlund Gruppen

Stort tack till dig och precis hela teamet på Falkenberg Strandbad. Vi har haft två fantastiskt fina dagar och resultatet vi nådde kunde inte ha varit bättre. För att vi ska kunna nå det resultatet krävs att alla förutsättningar finns på plats. Ni gjorde det möjligt! Främst alla i ert team. Hela tiden på tårna, service-minded på ett personligt sätt, fixar saker innan jag hinner fråga och alltid med en ”inga problem” attityd. Lokalerna är fantastiskt bra. Den stora konferenslokalen med havet som tavla längs ena sidan är ganska djup när det är mycket folk men det var så skönt att var lite avsides, ha plats att ställa väskor innan alla hade checkat in osv. Vi använde också de öppna ytorna och alla soffgrupper för många av våra gruppövningar – perfekt. All teknik fungerade superbra, bara plug & play. All mat, från frukost till vår gemensamma middag fick högt betyg av alla som var med.

Jag har under mina år hunnit vara på en otrolig massa konferenser över hela världen. För vårt arbete att med hela bolaget bygga våra värderingar så kunde det helt enkelt inte ha varit bättre.

Hälsa alla från oss. Vi är otroligt nöjda med allt ni gjorde!

Magnus Kristoferson, CEO


Carlanderska Sjukhuset

Med en personal som hela tiden är så närvarande att man tror att de ingår i egna truppen kan vistelsen inte bli annat än bra! Lägg därtill storleken på anläggningen, som i vårt fall, gör den väldigt lämplig för eget bruk. Goda konferensmöjligheter och närheten till vattnet ger också en extra tilltalande dimension.

Madeleine Andrén, Carlanderska


The Swedish Club – September 2015

Falkenberg Strandbaden erbjuder sina gäster allt man kan önska av en bättre konferensanläggning; väldigt trevliga och funktionella lokaler och rum, riktigt god mat och ett fantastiskt läge. Men det som överträffar förväntningarna är personalen – professionella, flexibla, tillgängliga och väldigt tillmötesgående. De underlättade mitt arbete med att förbereda och genomföra konferensen för 70 personer och gav mig dessutom möjligheten att själv vara delaktig, inte bara ”ordna & styra upp” som ibland blir fallet när servicen inte når upp till förväntad nivå. Stort tack till alla inblandade!

Eva van Heek Lilljegren
The Swedish Club


TimeEdit Årsmöte

Du har tidigare sagt att ni är väldigt duktiga på att ta hand om gästerna på bl.a. Strandbaden. Detta har byggt upp förväntningarna för mig och mina kollegor enormt mycket inför vårt årsmöte som vi hade där fram till igår. Det spelar ingen roll hur mycket jag bygger upp mina förväntningar inför ett konferensbesök på Strandbaden. Personalen på plats överträffar dom med råge. NI ÄR PROFFS!! Vi har blivit magiskt bra bemötta och det var med ett leende och en förnöjd känsla jag lämnade Strandbaden igår. All personal vi varit i kontakt med under våra två dagar har varit mer än bäst. Ni är verkligen proffs på att ta hand om människor och jag ser väldigt mycket fram emot vår nästa konferens den 22-23 april.

När jag skriver att NI är proffs menar jag verkligen alla på Strandbaden. En viktig del i ett konferenspaket är också maten och den är en 10-poängare med snudd på en omöjlig 11:a 🙂

Stefan Lövgren,
TimeEdit


CENTIRO Konferens 2014, 90 deltagare

Fulländad service med fingertoppskänsla och stil. Mat, dryck och miljö i världsklass. Konferensen i april 2014 blev en av de mest lyckade i företagets historia. Tack Strandbaden för bästa tänkbara inramning!

Sofia Emanuelsson, Marknadskoordinator
Centiro Solutions AB


PULSEN Kommundagar 2013, 150 deltagare
BOOZT 2013, 160 tjejer och Boozt 2014, 260 tjejer

Att förlägga sina konferenser och event hos Strandbaden är ett riktigt vinstdrag. Känns att man arrangerar eventet tillsammans med dem, det blir en Vi-känsla.
Personalen är fantastisk, oerhört hjälpsam och tillmötesgående, det finns inga problem som inte går att lösa.

Söker man ett helhetskoncept för sin konferens finns det ingen som kan slå Strandbaden i service in i minsta detalj.
Camilla Emring, Marketing Coordinator
Pulsen & Arrangör Boozt


SIA GLASS ”Glassnyheter” Kickoff 2013 & 2014, 150 deltagare

För oss betyder närheten till Falkenberg och närheten till havet mycket. Trevlig personal som är tillmötesgående för våra önskemål och kommer gärna med egna förslag på både aktiviteter och utformning av konferensrummen. Att de dessutom har en mycket mysig och trevlig spa-avdelning är ett stort plus. En fin frukostbuffé och god mat med trevlig personal som presenterar vad de serverar.

Eva Lindström, Sale Support
Sia Glass


Vi har under ett flertal tillfällen haft möten på Falkenberg Strandbad. Vi har alltid varit nöjda, som vanligt överträffade de våra förväntningar.
Maten, spa och framförallt service var världsklass. Ser fram emot vårt nästa möte

Tony Eklöw
Försäljningschef Telia butikskedja


Hej

Jättestort tack för en trevlig visning och vistelse på Strandbaden! Vilket hotell! Kvällen blev mycket trevlig med väldigt god mat. Jag kommer vart att rekommendera hotellet, både privat och för konferens.

Ha en trevlig sommar!
Goda hälsningar
Anette Tilly Arfwedsson
Försäljningsassistent
Cloetta Sverige AB


Hej!

Jag vill tacka för ett mycket väl genomfört arrangemang 26-27 april. Vi är nöjda med allt från mat till rum och dans, jag har inte fått in några klagomål, utan bara positiva kommentarer. Du får tacka Åsa särskilt från oss, för bra och välplanerad service. Vi hoppas på att försöka återkomma till hotellet framöver.
Tack igen.

Med vänlig hälsning

Sunanda Malm
Administratör
Arbetsmiljöverket


Hej,
Efter att ha tillbringat en helg på ert hotell måste jag bara tala om att som hotellchef måste du vara stolt över din personal.
Alla vi kom i kontakt med var trevliga “på riktigt”, särskilt de i restaurangen.
Vi åt både lunch och middag och serviceviljan och glädjen var fantastisk.
Jag återkommer snarast 🙂

Vänliga hälsningar
Katarina Eriksson


Hej!
Ett stort TACK för en väl genomförd konferens i en underbar miljö och ypperlig service och mycket god mat!!!
Vi kommer gärna tillbaka!

Med vänlig hälsning
Christina Wånggren
Frida kvinnojour

Hej,
Vill bara å mina egna, övriga arrangörers och deltagarnas vägnar framföra ett jätte stort tack för ert arbete på och med helgens Skandinaviska Corvette Träff. Jag tror aldrig att klubben fått så mycket positiv feedback och deltagarna har öst lovord omkring sig vilket naturligtvis till stor del faller tillbaka till er och ert hotell med dess läge, atmosfär, mat och underbara personal.

Det är alltid skönt att samarbeta med proffs, som ni verkligen bevisat att ni är. Från första kontakten för ett år sedan fram till genomfört och avslutat möte har det känts helt rätt. Det är helt klart er inställning, initiativförmåga, flexibilitet och servicekänsla som bland annat visar sig i att ingenting är omöjligt eller för svårt, som är guld värt för arrangörer av och deltagare på möten, träffar och konferenser. Speciellt vi som ideell förening uppskattar det extra mycket då vi oftast bara kan arbeta med detta på vår fritid.

Med detta sagt att vi från Club Corvette Sweden vill ge er våra allra bästa rekommendationer och hoppas att många följer vårt spår till Falkenberg och Hotell Strandbaden.

Lev väl och fortsätt med detta som ni är så bra på så finns det säkert all anledning till att vi skall ses igen i någon form i framtiden.

Med vänlig hälsning
Michael Niklasson, Vice ordförande
Club Corvette Sweden


Falkenberg Strandbad är ett hotell där vi bott ett flertal gånger, bla under vår uppladdning inför det framgångsrika U21EM-sluspelet 2009.
Härlig miljö, fina rum, god mat, perfekta konferens möjligheter samt en mycket kunnig och hjälpsam personal gör att vi alltid trivs här.

Jörgen Lennartsson
Förbundskapten Svenska U21 Fotbollslandslaget


Hej!
Vi har haft det jättebra hos er! Tack! Vilken fantastisk personal ni har! Och maten var jättebra! De flesta deltagare tyckte att denna gala var den bästa hittills. Kul!

Tack än en gång för en mycket trevlig helg! Jag längtar efter att besöka Er och ta en SPA-helg i lugn och ro, hoppas vi får tid till det under våren!

Med vänlig hälsning
Pia Steisjö
Distansgalan

offer_specialevent

Boka din nästa konferens hos oss på stranden.
Vi skräddarsyr en upplevelse som kommer vara perfekt för just er. Använda formuläret nedan så kan du enkelt skicka en förfrågan direkt till vår försäljningsavdelning som sedan inom kort kontaktar er. Ni kan självklart även kontakta dem direkt med e-mail till: konferensbokning@strandbaden.se eller ring Magnus Tummalid på 070-2942490.

Vistelse

Antal deltagare: *

Ankomstdag: *

Avresedag: *

Önskade rum

Antal dubbelrum: *

Antal singelrum: *

Meddelande & speciella önskemål

Adressuppgifter

Företag: *

Kontaktperson: *

E-post: *

Telefon: *

Önskar bli kontakta per e-post
Önskar bli kontakta per telefon
Verifiering: Vad ärOj! Somnade du? Så kan vi inte ha det, men inget som inte en paus vid havet kan lösa :) 


Kom och njut av vårt JADE Spapaket med övernattning, frukost, 3-rätters middag och spa-entré för endast 1295 kr/person.
Använd rabattkod: MITTIVECKANLYX

Ja tack, jag behöver ny energi!
Boka din paus vid havet nu
Ordinarie pris från 1795 kr/person. Gäller mån-tors (ej under juli)
close-link