Mila oss ditt intresse så kontaktar vi dig!

Tropical Thunder III – The Final Chapter
Företagskickoff på Falkenberg Strandbad

25 grader i luften | 32 grader i poolen. Garanterat regn- och snöfritt!

divider

Vår populära sommarkampanj mitt i vintern är tillbaka!
Tropical Thunder III – The Final Chapter på Falkenberg Strandbad! Från oktober till februari.

Falkenberg Strandbad kan skryta med sin berömda Retreat Club (pool club, drinks & games) och vi brukar kalla det för det perfekta stället för er kickoff.
Vårt mest populära konferenserbjudande är tillbaka i en ny tappning för sista gången! Missa inte chansen att få en kickoff med Tropical Thunder.

Detta är ett erbjudande som inkluderar konferenslokal med havsutsikt, välkomstfika, lunch, Afternoon Tea och tillgång till Retreat Club med pool access.

Nyhet för i år är att det ingår mingel med bubbel och snacks i Mirror Bar innan er middag och efter er vistelse på the Retreat Club.
Kvällen avslutas med en 3-rättersmiddag samt övernattning med del i dubbelrum och frukostbuffé.

OBS! Ange ”Tropical1920” vid förfrågan.
Bokningsbart vardagar från 1 oktober till 28 februari för grupper mellan 20 personer till 300 personer.

Tel: 0346 – 71 49 00
konferens@strandbaden.se
Sol och leenden under konferensen - boka Tropical Thunder konferenspaket på Falkenberg Strandbad
Företagskickoff och konferens med Tropical Thunder-paketet på Falkenberg StrandbadPool och sköna oaser ingår när ni bokar Tropic Thunder konferenspaket på Falkenberg Strandbad

JUST NU: Från 2195 kr / person

Allt detta ingår:

  • Nyhet: Mingel med bubbel i Mirror Bar!

  • Konferenslokal

  • Välkomstfika

  • Lunch

  • Afternoon Tea

  • Retreat Club (Pool Access), Games & Gym

  • 3-rättersmiddag

  • Övernattning del i dubbelrum

  • Frukostbuffé

Offertförfrågan:

Ange ”Tropical1920” vid förfrågan på telefon 0346-714900 eller maila till konferens@strandbaden.se
Bokningsbart vardagar från 1 oktober till 28 februari för grupper mellan 20 personer till 300 personer.

  • OBS! Ange ”Tropical1920” i ditt meddelande.

Falkenberg Strandbad slider start 4 Vi har haft ett flertal möten och större kickoffer på Falkenberg Strandbad och är grymt nöjda. Utsikten, den härliga miljön och det personliga bemötandet är det som gör att jag gärna kommer tillbaka Kristian Elvefors VD Volvo Cars Sverige Falkenberg Strandbad slider start 4 Vi på Serneke har haft kick-offer och möten på flera av ESS Groups hotell som Falkenberg Strandbad och Steam Hotel. Ess Group har en entreprenöriell grund och ett professionellt bemötande som vi uppskattar och det är roligt med samarbetspartners som gillar att tänka annorlunda och ta ut svängarna. Hotellens unika miljöer är välkomnande och inspirerar att tänka visionärt Ola Serneke, VD och grundare Falkenberg Strandbad slider start 4 Vi på Nudie Jeans Co har haft ett par av våra kickoffer på ESS hotell – För några år sedan var vi i Falkenberg och nu senast på Ystad Saltsjöbad och som alla ser på bilderna därifrån så är det två fantastiska ställen men jag vill lyfta servicen. Det är den jag tar med mig därifrån. Det är trots allt vi människor som gör skillnaden. Det yttre lockar men det är insidan som räknas i det långa loppet. Sen vill jag passa på att nämna MJS i Malmö. Ett av få hotell i Sverige med hög internationell klass. Från personerna i lobbyn till rummet och tillbaka och då har jag bott på många hotell av hög klass runt om i världen. Det var faktiskt min beresta son som sa. –"Pappa det känns som utomlands när vi kom in på rummet". Palle Stenberg Grundare & Partner Nudie Jeans Co Falkenberg Strandbad slider start 4 Falkenberg Strandbad utgör en perfekt harmoni mellan arbete och avkoppling. Ett hotell av absolut högsta klass vad avser såväl lokaliteter, mat som bemötande. En varm rekommendation till er som söker det lilla extra. Peter Hellgren VD och Grundare Consid AB Falkenberg Strandbad slider start 4 Vill tack för en fantastiskt helg och kickoff på Strandbaden, finns verkligen inget att klaga på utan tvärtom var allt kanon. Maten, servicen och tävlingen var oslagbart. Kalle Larsson Global Marknadschef Blåkläder Falkenberg Strandbad slider start 4 Vi på Jollyroom har valt Falkenberg Strandbad vid flera tillfällen, för både mindre och större konferenser med våra medarbetare. Luftiga och vackert inredda lokaler, idyllisk utemiljö, unik Retreat Club, god mat samt outstanding service och bemötande har alltid gjort oss mycket nöjda. Vi kommer gärna tillbaka för fler konferenser. Terese Fernbring, Personalchef Jollyroom

Allt detta ingår i vårt erbjudande

divider

Konferenslokal

Konferenslokal

Våra stilfulla konferenslokaler stoltserar med havsutsikt och den senaste tekniken. Det är inte för inte som vi förra året blev utsedda till Sveriges bästa mötesplats.

Välkomstfika

Välkomstfika

I lobbyn tas du emot med kaffe, frukter, smoothie och Helens hembakta godsaker. Ta plats i de sköna sofforna, precis vid vår stora mysiga brasa som värmer gott.

Lunch

Lunch

Fyll på batterierna med vår säsongsinspirerade lunch med värmande soppa, fräsch sallad, 2 varmrätter (kött/fisk) och Helens hembakade kakor.

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Det är viktigt med pauser under dagen. I lobbyn dukar vi upp vår Afternoon Tea med godsaker, den perfekta uppladdningen för eftermiddagen.

Retreat Club

Retreat Club (Pool Access) med Games & Gym

Givetvis ingår tillgång till Sveriges mest påkostade spa och pool-lounge Retreat Club. Ta ett dopp i våra 33-gradiga pooler, svettas i bastun och njut en cocktail i loungefåtöljerna.

The Retreat Club

3-rätters middag med vin/öl

Fantastisk 3-rätters middag med ett glas vin/öl

På kvällen serveras ni en trerätters middag, signerad vår köksmästare Oskar Heinemann, och ett glas öl/vin. Ni avnjuter den i mysiga restaurang Famille med havsutsikt.

Övernattning

Övernattning med del i dubbelrum

Efter en innehållsrik och givande dag sover ni gott i våra nyrenoverade koloniala rum det bästa stället att somna och vakna upp på.

Våra rum

Frukostbuffé

Frukostbuffé

Innan ni lämnar oss dagen efter får ni en kickstart på morgonen med en frukostbuffé i världsklass. Ta er tid att njuta och prata igenom gårdagen med havsutsikt.

Konferenspaket & erbjudanden

divider
Höstkonferens erbjudanden på Falkenberg Strandbad!

Retreat Day

Conference

Kombinera nytta med nöje

Läs mer & boka!
Välj bland prisvärda konferenspaket på Falkenberg Strandbad

Monday & Tueseday

Take over conference

När du vill ha allt

Läs mer & boka!
Boka en gourmentkonferens med god mat och dryck på Falkenberg Strandbad

KÖKET Edition

Conference

En gastronomisk matupplevelse

Läs mer & boka!

Konferensaktiviteter på Falkenberg Strandbad

divider
Vackra miljöer att ha teambuilding och konferensaktiviteter i under höst/vinter på Falkenberg Strandbad

Höst & vinter

Off road eller klurig tävling?

Vi har något för alla

Dryckesprovning är en mycket uppskattad aktivitet under konferensen på Falkenberg Strandbad

Vin- & drinkprovning

Prova nytt, prova gott!

Prova dig fram bland vin, rom och drinkar

Håll igång mellan mötena på konferensen - Träning på Falkenberg Strandbad

Träning

Dansa eller träna

Kom i form med Let´s Dance Annika Sjöö.

Samla kollegorna för en underhållande konferensaktivitet under vår/sommar på Falkenberg Strandbad

Vår & sommar

After beach eller strandkamp?

Skrea strand blir alltid ett äventyr

25 grader i luften | 33 grader i vattnet | 365 dagar om året

The Retreat Club