Storviltsjaktpaktet

Storviltsjaktpaketet

Ta med hela företaget på en storviltsjakt.

Ett konferenspaket för er som vill vistas i flera dagar.

Ni anländer på förmiddagen, i vår lobby njuter ni av en kopp kaffe framför den öppna spisen, minglar och umgås. När ni sedan beger er till ert mötesrum är det svårt att inte häpnas av den fantastisk utsikten som bjuds med havet nästan inom armlängds avstånd.
Vid lunchdags får ni njuta av våra kockars förmåga att sätta samman fantastiska maträtter med lokala råvaror, både buffé, soppa och en rejält tilltagen salladsbuffé.

Lite skönt mätta i magen är det sedan dags att utse vem som egentligen är mest tävlingsinriktad av alla. Välj bland våra spännande aktiviteter.

Innan medaljceremonin går ni ner till vårt spa The Retreat Club för att skingra tankarna och blöta fötterna när ni slås av den lyxiga inredningen inne i spat med inspiration hämtad från den romerska eran med sin vita marmor och guldkolonner.

Lite rosiga om kinderna slår ni er sedan ner vid borden i restaurang Famille för en härlig 3-rätters middag, kanske med ett härligt glas vin från någon av världens bästa vingårdar.

Sov gott så kanske vi ses till frukosten.
/Vännerna på stranden

header_spa_bokahar

Skicka din förfrågan till konferensbokning@strandbaden.se eller ring Magnus Tummelid på 070-2942490. eller använd formuläret nedan

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Din telefon (obligatorisk)

Din förfrågan

Oj! Somnade du? Så kan vi inte ha det, men inget som inte en paus vid havet kan lösa :) 


Kom och njut av vårt JADE Spapaket med övernattning, frukost, 3-rätters middag och spa-entré för endast 1295 kr/person.
Använd rabattkod: MITTIVECKANLYX

Ja tack, jag behöver ny energi!
Boka din paus vid havet nu
Ordinarie pris från 1795 kr/person. Gäller mån-tors (ej under juli)
close-link