Julshow Vegas

ELVIS! TOM JONES! JAMES BROWN! VEGAS CHRISTMAS ALL-IN! WELCOME!

Årets julshow är vår mest påkostade show hittills! Direkt från Las vegas kommer en souldoftande julshow med Sveriges hårdast arbetande entertainers kryddat med ett julbord som räcker ända till nyår.

Priser från 795 kr! Boka här!

  • "En otrolig upplevelse där man får njuta av ett klassiskt julbord med inslag av Halländska specialiteter tillsammans med en fantastik show som gör att man nästan glömmer bort att äta”

    Henrik Lundqvist, Smart Retur AB

puff-julshow-julbord

Förstklassigt julbord

Julbordet är signerat vår kreativa och våra välrenommerade köksmästare Knútur Kristiansson & Oskar Heinemann. Det bjuds på allt det klassiska, naturligtvis med fokus på det lokala, men också överraskningar. Inte minst på dessertbordet. 

Glöggmingel vid brasan

I lobbyn tas du emot och får snabbt ett glas i handen. Vår reception är ju en bar och precis intill har vi en stor mysig brasa som värmer. Falkenbergs största julgran möter dig här i entrén också. 

Cocktails!

Vår bar är centralt placerad i vår restaurang Famille där julbordet och julshowen serveras. Vår barchef Julio Chang (direkt från Hotel Pigalle) är mannen som med stor yrkesstolthet, charm och kreativitet har satt samman vår digra cocktailmeny. Missa ej!

DJ och dans

Att du står upp i slutet av julshowen, det kan vi lova dig. Och direkt efter så tar vår DJ vid och så kör vi vidare hela vägen till kl 01!

The Retreat Club

Sveriges mest påkostade spa, retreat club och pool lounge område finns här hos oss. Varför inte kombinera julbord och julshowen med ett dopp i våra 33 gradiga pooler, en skön behandling eller ett back gammon parti med vännerna? Ta kontakt med våra säljare eller receptionen för prisförslag.

Sveriges bästa live-band?

Good News heter vårt band. Och wow vilket gäng. Här snackar vi rutin, sväng och personligheter. De här har spelat med alla de stora och är kända för att aldrig ge sig. Målet är applåder, skratt och dans. 

Showen

Peter Eriksson och Christian ”Krale” Dybeck har de senaste åren fyllt Eriksberg, Valand och Trädgårn med succeshower. Ett par enormt musikaliska och komiska killar som kombinerar sväng med skratt och ett värdskap som får dig att glömma morgondagen. 

Sveriges bästa mötesplats

Vi har fått ett flertal internationella priser för vårt spa. Men förra årets pris som Sveriges bästa mötesplats värmde lite extra. Vill du kombinera julbord och show med en bra och givande konferens, hör av dig till våra säljare eller reception så återkommer vi inom 24 timmar med ett riktigt bra förslag.

1 timme från Göteborg

Behöver ni hjälp med transport för ert sällskap? Prata med oss. Och vi ligger bara en 1 timme från Göteborg och här har vi också många parkeringsplatser precis intill vår entré. Enkelt och smidigt.

Leaving Las Vegas är en julshow i Vegas-lyxig och soulig förpackning

signerad två av Västsveriges hårdast arbetande entertainers, Peter ”Nöjespaketet” Eriksson och Christian ”Krale” Dybeck. Förutom en massa jul á la Elvis och Bublé så bjuder man på en musikalisk hitkavalkad signerad Tom Jones, Blues Brothers, James Brown och all the greats, kombinerat med överraskningar och skratt! För mitt i alltihop bjuds vi på den underhållande och skruvade berättelsen om en familjeåterförening, nåt som vi alla känner igen under julens högtider. What happens in Vegas shows up at Strandbaden!

Och inte nog med det, Sveriges tyngsta och stiligaste band Good News har putsat lackskorna, köpt nya smokings och utlovar ett sound och sväng i världsklass. Ready to roll?

WHAT HAPPENS IN VEGAS SHOWS UP AT STRANDBADEN – WELCOME!

Varmt välkomna!
Vännerna på Stranden
#strandbaden

Oj! Somnade du? Så kan vi inte ha det, men inget som inte en paus vid havet kan lösa :) 


Kom och njut av vårt JADE Spapaket med övernattning, frukost, 3-rätters middag och spa-entré för endast 1295 kr/person.
Använd rabattkod: MITTIVECKANLYX

Ja tack, jag behöver ny energi!
Boka din paus vid havet nu
Ordinarie pris från 1795 kr/person. Gäller mån-tors (ej under juli)
close-link