Privatbokning online!

Årets julshow är här

David & Kristina Lindgren

David & Kristina Lindgren! Musikalstjärnor, artister, sångare och sångerska, låtskrivare, dansare och programledare. Men också ett gift par. För första gången tillsammans här hos oss på Falkenberg Strandbad med en musikalisk julshow fylld med extra allt! Läs mer om årets julshow här!

Konferensbokning
Privatbokning
Förra året tog alla platser slut redan 1 september!

Möten & grupper

divider

Vill du ta med dig företaget på en perfekt julavslutning och kanske kombinera festen med det perfekta mötet innan? Klicka här för att snabbt få ett fint förslag.

Konferens + julshow
Privatbokning

Show & Julbord
Priser från 845 kr / person

divider

Vi startar med glöggmingel nere vid stora brasan. Väl uppe i Restaurang Famille väntar vårt klassiska julbord. Och i år har kökschef Oskar Heinemann skapat den perfekta kombon av klassiskt och nytt. David och Kristina går på scen kl 21.00 och då är det dags att hålla i hatten. DJ’n går på direkt efter showen naturligtvis. Natten är lång!

Konferens + julshow
Privatbokning

Show, julbord,
boende & Retreat Club

divider

Här är paketet för dig som vill uppleva hela grejen. Du checkar in vid kl 15. Vi startar kvällen med glöggmingel. Strandbadens stora julbord och så julshow med David & Kristina, klubb efter showen och boende i sköna rum. Retreat Club och våra 33 gradiga pooler och så stor frukost på det. Inte bara en helkväll alltså.

Konferens + julshow
Privatbokning

JAG VILL HA ETT FÖRSLAG!

Fyll i nedan så kontaktar vi dig direkt.

Eller ring oss på:
Privatbokning: BOKA ONLINE HÄR! Eller ring oss på 0346-714900
Företagsbokning: 0346-714909 eller 0346-714926

Mr. & Mrs Lindgren

– En julshow, ett party och en dance-along-

Ni vet den där känslan när man står framför julbordet och vill ha allt och man vet inte riktigt vad man ska låta bli att ta men så blir det en blandning av allt och ändå helt perfekt för allt passar ihop så bra? Exakt så skulle vi vilja beskriva showen! Och förvänta dig inte bara allsång nu utan även all-dans.

Både David och Kristina har medverkat i några av Sveriges största musikaler så var beredd på hits från den delen av showbiz. Och 2019 har ju helt klart gått i musik-filmernas tecken med ”A star is born” och ”Bohemian Rhapsody”. 80-talet vill vi inte missa! Hitsen från Dirty Dancing, Fame, Flashdance och Top Gun blir det också. Och ett Will Smith nummer där David kommer leverera både en rap och en break dance som det övas på reda nu. Sen vill ju Kristina och David inte vara sämre än Brangelina så en riktig battle blir det också. Boy band vs Girl Power. Kan bara sluta på ett sätt (you go girl!)

På scen har vi Sveriges mest kompletta och handplockade live band som ser det som sitt absoluta mål att få dig att stå upp, må bra och vilja applådera igen. Så kom och fira in julen med oss där vi naturligtvis avslutar med en partyfinal med dina favorit-schlagers och en Shout it out som går ovanför och förbi vår Skyline!

Mr & Mrs David och Kristina Lindgren

 • Fredag 22 nov 995 kr Fullbokat!
 • Lördag 23 nov 995 kr Fullbokat!
 • Fredag 29 nov 995 kr Enstaka platser kvar!
 • Lördag 30 nov 995 kr Fullbokat!
 • Torsdag 5 dec 895 kr Enstaka platser kvar!
 • Fredag 6 dec 1095 kr  Fullbokat!
 • Lördag 7 dec 1095 kr  Fullbokat!
 • Onsdag 11 dec 845 kr Fullbokat!
 • Torsdag 12 dec 895 kr Fullbokat!
 • Fredag 13 dec 1095 kr Fullbokat!
 • Lördag 14 dec 1095 kr Fullbokat!
Konferens + julshow
Privatbokning

Vår julshow är så mycket mer än bara tippetippetipptapp!

Kristina Lindgren

Kristina Lindgren

Kristina är en av våra riktigt stora musikalstjärnor. Inte känd för alla ännu men de som upplevt hennes röst, de vet hur fantastisk hon är! Prisad och hyllad för sina starka och ledande roller i bl.a. Ghost, Mama Mia, High School Musical och Hairspray. Utbildad i Göteborg på Performing Art School

David Lindgren

David Lindgren

David Lindgren, en av våra absolut största och mest folkliga artister. Tre finalplatser i Melodifestivalen som artist och två efterföljande succéår som Programledare för den samma. Han har dessutom lett Diggiloo-turnén de senaste åren samt spelat huvudrollen i ett otal musikaler (Jersey Boys, Hairspray, Singin’ in the rain) och krogshower. David är utan konkurrens en av landets bredaste och mest professionella entertainers både på och av scenen.

Showen

Showen

David och Kristina Lindgren här hos oss! Vilken dröm att få hit detta sköna skönsjungande och energiska paret. Och så har de med sig ett band och en show som garanterat skapar fest och den rätta julstämningen.

slide-julshow-motesplats

Sveriges bästa mötesplats

Sveriges bästa mötesplats

Vi har fått ett flertal internationella priser för vårt spa. Men förra årets pris som Sveriges bästa mötesplats värmde lite extra. Vill du kombinera julbord och show med en bra och givande konferens, hör av dig till våra säljare eller reception så återkommer vi inom 24 timmar med ett riktigt bra förslag.

slide-julshow-goteborg

1 timme från Göteborg

1 timme från Göteborg

Behöver ni hjälp med transport för ert sällskap? Prata med oss. Och vi ligger bara en 1 timme från Göteborg och här har vi också många parkeringsplatser precis intill vår entré. Enkelt och smidigt.

slide-julshow-julbord

Förstklassigt julbord

Förstklassigt julbord

Julbordet är signerat vår kreativa och våra välrenommerade köksmästare Knútur Kristiansson & Oskar Heinemann. Det bjuds på allt det klassiska men också överraskningar. Inte minst på dessertbordet.

slide-julshow-brasan

Glöggmingel vid brasan

Glöggmingel vid brasan

I lobbyn tas du emot och får snabbt ett glas i handen. Vår reception är ju en bar och precis intill har vi en stor mysig brasa som värmer. Falkenbergs största julgran möter dig här i entrén också.

slide-julshow-cocktails

Cocktails!

Cocktails!

Vår bar är centralt placerad i vår restaurang Famille där julbordet och julshowen serveras. Vår barchef Julio Chang (direkt från Hotel Pigalle) är mannen som med stor yrkesstolthet, charm och kreativitet har satt samman vår digra cocktailmeny. Missa ej!

Julshow på Falkenberg Strandbad

DJ och dans

DJ och dans

Att du står upp i slutet av julshowen, det kan vi lova dig. Och direkt efter så tar vår DJ vid och så kör vi hela vägen till långt in på natten!

slide-julshow-retreat

The Retreat Club

The Retreat Club

Vår pool club är något alldeles extra. Nytt sen förra året och här hittar du varme utomhuspooler, champagnebubblande pooler, brasor, barer och relax sängar. Varför inte kombinera julbord och julshowen med ett dopp i våra 33 gradiga pooler, en skön behandling eller ett back gammon parti med vännerna?

slide-julshow-liveband

Sveriges bästa live-band?

Sveriges bästa live-band?

På scen har vi Sveriges mest kompletta och handplockade live band som ser det som sitt absoluta mål att få dig att stå upp, må bra och vilja applådera igen. Så kom och fira in julen med oss där vi naturligtvis avslutar med en partyfinal med dina favorit-schlagers och en Shout it out som går ovanför och förbi vår Skyline!