Årets julshow är här

LAGAYLIA FRAZIER – It’s my Party!

Välkommen till ett sprakande musikparty med LaGaylia och hennes eminenta band Soul Unit! En personlig och musikalisk show späckad med souliga beats, högt tempo, kryddat med en all american christmas!

Se trailer!

Möten & grupper

divider

Vill du ta med dig företaget på en perfekt julavslutning och kanske kombinera festen med det perfekta mötet innan? Vid bokning innan 1 oktober bjuder vi på en fin överraskning i Retreat ClubKlicka här för att snabbt få ett fint förslag.

Skicka bokningsförfrågan!

Torsdagar & fredagar
inklusive boende

divider

Övernattning i våra härliga dubbelrum inkl stor frukostbuffé, julbord och show med La Gaylia och tillgång till The Retreat Club.

Skicka bokningsförfrågan!

Show och Julbord
Exklusive övernattning

divider

Sprakande show med La Gaylia och Julbord signerat Oskar Heinemann – köksmästare
Från 795 kr / per person
Lediga datum 24/11, 13/12 & 20/12

Skicka bokningsförfrågan!

SKICKA DIN FÖRFRÅGAN

Du är även varmt välkommen att kontakta oss enligt nedan:

Privatbokning: 0346-714900
Företagsbokning: 0346-714909 eller 0346-714926

LAGAYLIA FRAZIER

– It’s my Party! –

Välkommen till ett sprakande musikparty med LaGaylia och hennes eminenta band Soul Unit! En personlig och musikalisk show späckad med souliga beats, högt tempo, kryddat med en all american christmas!

Efter succé som Håkan Hellströms sångpartner på Ullevi, som självlysande jurymedlem i ”Talang” på TV4 och som uppmärksammad deltagare i TV4:s storsatsning ”Stjärnornas Stjärna”, är vi oerhört stolta över att välkomna er till en kväll med Sveriges soul queen number 1, LaGaylia på Falkenberg Strandbad. Den här julshowen hos oss i år blir något alldeles extra. För ingen har väl missat LaGaylias framfart i tv-rutan det senaste halvåret? Det blir en kväll fylld av LaGaylias härliga varma skratt tillsammans med ett band som svänger tills du står upp och så de allra bästa låtarna från soulens värld. Personligt sammansatt av LaGaylia själv.

Kvällen börjar med glögg och mingel nere i lobbyn framför vår brasa och sen breder Hallands finaste julbord ut sig en trappa upp. Utsikten över Skrea Strand blir en fin kuliss tills det att den stora showen startar. Och sen kör vi. Festen startar. Varmt välkommen till LaGaylia Fraziers – It’s my Party! Och när du tror att det är slut öppnar vår nattklubb som har öppet till sent.

Speldatum:

Fåtal platser till Julbord & Show!

Fåtal platser till Julbord & Show!

Fåtal platser till Julbord & Show!

Finns rum & plats till Julbord & show!

 • Fredag 23 nov
 • Lördag 24 nov
 • Fredag 30 nov
 • Lördag 1 dec
 • Tordag 6 dec
 • Fredag 7 dec
 • Lördag 8 dec
 • Torsdag 13 dec
 • Fredag 14 dec
 • Lördag 15 dec
 • Torsdag 20 dec

Vår julshow är så mycket mer än bara tippetippetipptapp!

slide-julshow-julbord

Förstklassigt julbord

Förstklassigt julbord

Julbordet är signerat vår kreativa och våra välrenommerade köksmästare Knútur Kristiansson & Oskar Heinemann. Det bjuds på allt det klassiska, naturligtvis med fokus på det lokala, men också överraskningar. Inte minst på dessertbordet.

slide-julshow-brasan

Glöggmingel vid brasan

Glöggmingel vid brasan

I lobbyn tas du emot och får snabbt ett glas i handen. Vår reception är ju en bar och precis intill har vi en stor mysig brasa som värmer. Falkenbergs största julgran möter dig här i entrén också.

slide-julshow-cocktails

Cocktails!

Cocktails!

Vår bar är centralt placerad i vår restaurang Famille där julbordet och julshowen serveras. Vår barchef Julio Chang (direkt från Hotel Pigalle) är mannen som med stor yrkesstolthet, charm och kreativitet har satt samman vår digra cocktailmeny. Missa ej!

Julshow på Falkenberg Strandbad

DJ och dans

DJ och dans

Att du står upp i slutet av julshowen, det kan vi lova dig. Och direkt efter så tar vår DJ vid och så kör vi vidare hela vägen till kl 01!

slide-julshow-retreat

The Retreat Club

The Retreat Club

Sveriges mest påkostade spa, retreat club och pool lounge område finns här hos oss. Varför inte kombinera julbord och julshowen med ett dopp i våra 33 gradiga pooler, en skön behandling eller ett back gammon parti med vännerna? Ta kontakt med våra säljare eller receptionen för prisförslag.

slide-julshow-liveband

Sveriges bästa live-band?

Sveriges bästa live-band?

Det eminenta bandet Soul Unit! Och wow vilket gäng. Här snackar vi rutin, sväng och personligheter. De här har spelat med alla de stora och är kända för att aldrig ge sig. Målet är applåder, skratt och dans.

slide-julshow-showen

Showen

Showen

Den här julshowen hos oss i år blir något alldeles extra. För ingen har väl missat LaGaylias framfart i tv-rutan det senaste halvåret? Det blir en kväll fylld av LaGaylias härliga varma skratt tillsammans med ett band som svänger tills du står upp och så de allra bästa låtarna från soulens värld!

slide-julshow-motesplats

Sveriges bästa mötesplats

Sveriges bästa mötesplats

Vi har fått ett flertal internationella priser för vårt spa. Men förra årets pris som Sveriges bästa mötesplats värmde lite extra. Vill du kombinera julbord och show med en bra och givande konferens, hör av dig till våra säljare eller reception så återkommer vi inom 24 timmar med ett riktigt bra förslag.

slide-julshow-goteborg

1 timme från Göteborg

1 timme från Göteborg

Behöver ni hjälp med transport för ert sällskap? Prata med oss. Och vi ligger bara en 1 timme från Göteborg och här har vi också många parkeringsplatser precis intill vår entré. Enkelt och smidigt.

2018-12-10T18:34:30+00:00
Oj! Somnade du?
Så kan vi inte ha det, men inget som inte en paus vid havet kan lösa :) 

Kom och njut av vårt JADE Spapaket med övernattning, frukost, 3-rätters middag och spa-entré för endast 1545 kr/person.
Använd rabattkod: MITTIVECKANLYX

Ja tack, jag behöver ny energi!
Ordinarie pris från 1795 kr/person. Gäller mån-tors (ej under juli)
close-link