Winter wedding2018-08-16T09:54:01+02:00
Vinterbröllop splash

Vinterbröllop på
Falkenberg Strandbad

Gnistrande vit, kylig prakt

Havets vida rum möter hotellets omfamnande värme. Frostnupna näsor och tindrande ögon.
När vintern skrivit kristaller på vår ruta; då är det er dag. Kylan möts av värmen ifrån vår eld, vårt spa och vår kärlek till att ge er den bästa upplevelsen i ert liv.

Ert bröllop. Er vigsel. Er ceremoni.

Vill ni fira bröllop på Strandbaden?

Så här kan det se ut:

Morgon

När gästerna anländer så bjuds de på varm choklad och grillade marshmallows.
För att starta dagen på bästa sätt spenderas förmiddagen i vårt fantastiska spa The Retreat Club.

Lunch

Väl uppvärmda och ombytta så avnjuts en kryddstark lunch med en iskall sorbet till avslutning i Restaurang Famillie. Dryck till maten är en fransk cider med is. Massor av levande ljus och härlig musik får upp stämningen ytterligare inför vigseln.

Middag

Efter vigseln anländer brudparet till hotellet med häst och vagn, följt av ett fackeltåg bestående av alla era gäster. Tillsammans med snittar och en härlig välkomstdrink tar Jazzbandet emot bröllopssällskapet inne i värmen.
Middagsbordet är dukat i vitt och vackert dekorerat med pärlor och ljus. Bröllopsmiddagen, som ni skräddarsytt tillsammans med våra otroligt duktiga kockar, avnjuts med passande viner framtagna av vår fantastiska sommelier. Bröllopsmiddagen avslutas med en vacker bröllopstårta innan kvällen fortsätter med dans och sång i vinternatten.

Vickning

Fyrverkeriet avlöser dansen för att runda av kvällen. Ute i den kalla vinternatten serveras Wine Chaud och grillade starka korvar med hemgjord topping på. Alla gäster kan delta i det sista firandet för dagen med fyrverkerier* sprakandes på vinterhimlen.
*Gästerna måste själva stå för inköp, tändning samt tillstånd från kommunen

Intresseanmälan

Oavsett dina önskemål kan du lita på att du för en bröllopsupplevelse olik någon annan. Kontakta oss via formuläret eller ring 0346-71 49 10 du kan också maila till  brollop@strandbaden.se

Koncept

Vi hjälper er med inspiration och idéer, dekoration och blommor, grafisk design och layout. Behöver ni en bröllopsplanerare så finns vi här, för allt som hör bröllopet till.

Brud och bröllopsbukett på på Falkenberg Strandbad
Bröllopsdetaljer på Falkenberg StrandbadFrostigt Falkenberg Strandbad
Blomstrande bröllopstårta på Falkenberg StrandbadVacker rosenbukett och klackskor till bröllopet på Falkenberg Strandbad
Oj! Somnade du?
Så kan vi inte ha det, men inget som inte en paus vid havet kan lösa :) 

Kom och njut av vårt Retreat Club Experience paket med övernattning, frukost, 3-rätters middag och pool access för endast 1545 kr/person.
Använd rabattkod: MITTIVECKANLYX

Ja tack, jag behöver ny energi!
Ordinarie pris från 1795 kr/person. Gäller mån-tors (ej under juli)
close-link

erbjudanden