VÅRBRÖLLOP

SPRING WEDDING

brollop_divider

The scenario.

Alla känner att någonting är på gång när bilen bromsar in på parkeringen. Redan vid hotellentrén möts gästen av det första exemplet på att något speciellt är på väg att hända. Här får gästen en liten aptitretare, ett kuvert med instruktioner för dagen och får en chans att bekanta sig med de andra gästerna.

Morgon

För att fånga det ljuva livet våren innebär serveras hemmagjort is-te gjort på gröna örter – friskt, annorlunda och uppiggande. En omelett med grönsaker serveras med nybakat småbröd. Efteråt är det dags för en enkel aktivitet som passar alla åldrar – cricketturnering.

Lunch

När gästerna återkommer till hotellet och beger sig upp för den magnifika trappan till Restaurang Famille serveras de en vårtallrik – gravad lax, dillstuvad potatis med en enkel sallad till. En kall, lokalproducerad öl erbjuds och de äldre i sällskapet kan även få ett litet glas med välkylt danskt destillat om så önskas. En kort prisutdelning till det vinnande laget innebär att de får chans att säga eller sjunga något alldeles speciellt till brudparet.

Middag

Kvällen påbörjas med en sval drink på mynta, harsyra och fläder. Alla gäster är vackert uppklädda och ser pigga ut efter en stund på vårt fantastiska spa The Retreat Club. När bordsplanen har analyserats färdigt smyger sig gästerna fram till sina platser för att avnjuta en underbar bröllopsmiddag komponerad av våra otroligt duktiga kockar.

Vickning

Dansen kom igång direkt efter den gemensamma sången för brudparet. En DJ håller pulsen uppe hela natten. Vårnatten rundas av med sprakande fyrverkerier från bryggan och lammkebab tagen direkt ifrån grillen.

brollop_spring_1

brollop_spring_2

Vi hjälper till med inspiration och idéer för dekorationsmaterial, grafisk design & layout av allt som hör bröllopet till.

brollop_divider

spring_samling

Oavsett dina önskemål kan du lita på att du för en bröllopsupplevelse olik någon annan. Kontakta oss via formuläret eller ring 0346-71 49 10

Intresseranmälan

Namn: *

Meddelande

E-post: *

Telefon: *Oj! Somnade du? Så kan vi inte ha det, men inget som inte en paus vid havet kan lösa :) 


Kom och njut av vårt JADE Spapaket med övernattning, frukost, 3-rätters middag och spa-entré för endast 1295 kr/person.
Använd rabattkod: MITTIVECKANLYX

Ja tack, jag behöver ny energi!
Boka din paus vid havet nu
Ordinarie pris från 1795 kr/person. Gäller mån-tors (ej under juli)
close-link