Summer Wedding2018-06-29T09:51:35+02:00
Sommarbröllop splash

Sommarbröllop på
Falkenberg Strandbad

Låt havet bevittna er kärlek

Varma vindar som leker i grönskan, soldagar utan slut. Sommardagar, enkla dagar, dagar att fira.
Är er kärlek lika varm som solen är gul och vill fira det, då är ni välkomna till vår värld. I vår värld är drycken kall, maten magisk och havet är stående gäst. När det är barfotadagar och koftan hänger oanvänd, då är vår personal är redo att ge er den bästa dagen i era liv.

Vill ni gifta er på Strandbaden?

Så här kan det se ut:

Morgon

En gemensam picknick inleder den stora dagen. Alla får färdiga picknickkorgar som ni tar med er ner på stranden. Sedan blir det bouletävling, och kanske ett dopp i havet, innan ni beger er tillbaka till hotellet.

Lunch

Innan det är dags för vigsel så bjuds det på en somrig cocktail på terrassen tillsammans med en seafood barbeque. Härlig mat och härlig musik; här uppträder också en enkel jazztrio med sångerska.

Middag

När fotograferingen är avklarad och brudparet anländer till hotellet efter vigseln blir det champagne och snittar i eftermiddagssolen. Strax därpå bjuds det till bords. Bröllopsmiddagen kan vara mellan 3-5 rätter beroende på önskemål. Våra sommelierer sätter träffsäkert viner till den säsongsbetonade maten.

Vickning

Efter middagen blir det dans till er favoritmusik. Och sedan är det dags för en buffé av glass, sorbet, shish-kebab och kall öl. I bakgrunden skjuter vi ett färggrant fyrverkeri från bryggan för att avsluta en fantastisk dag och kväll och en salut till er kärlek.

Intresseanmälan

Oavsett dina önskemål kan du lita på att du för en bröllopsupplevelse olik någon annan. Kontakta oss via formuläret eller ring 0346-71 49 10 du kan också maila till  brollop@strandbaden.se

Koncept

divider

Vi hjälper till med inspiration och idéer för dekorationsmaterial, grafisk design & layout av allt som hör bröllopet till.

Färggrann bröllopsbukett på Falkenberg Strandbad
Sommarljus på bröllop på Falkenberg StrandbadVacker rosenbukett och klackskor till bröllopet på Falkenberg Strandbad
Blomstrande bröllopstårta på Falkenberg StrandbadNärbild på bröllopsbukett på Falkenberg Strandbad
Oj! Somnade du?
Så kan vi inte ha det, men inget som inte en paus vid havet kan lösa :) 

Kom och njut av vårt Retreat Club Experience paket med övernattning, frukost, 3-rätters middag och pool access för endast 1545 kr/person.
Använd rabattkod: MITTIVECKANLYX

Ja tack, jag behöver ny energi!
Ordinarie pris från 1795 kr/person. Gäller mån-tors (ej under juli)
close-link

erbjudanden