SOMMARBRÖLLOP

SUMMER WEDDING WITH A TWIST

brollop_divider

The scenario.

Idag är det er dag. Solen skiner, havet ligger blankt och vår personal är redo och ge er den bästa dagen i era liv. Här är ditt sommarbröllop med en twist.

Morgon

Gästerna anländer till hotellet. En gemensam picknick inleder den stora dagen. Alla gäster får färdiga picknickkorgar som de tar med sig ner på stranden. Detta återföljs av en bouletävling och kanske ett dopp i havet innan gästerna beger sig tillbaka till hotellet.

Lunch

Innan det är dags för vigsel så bjuds det på en somrig cocktail på terrassen tillsammans med en seafood barbeque. Alla börjar komma i god stämning och för att höja upplevelsen ytterligare uppträder här en enkel jazztrio med sångerska.

Middag

När fotograferingen är avklarad och brudparet anländer till hotellet efter vigseln avnjuts champagnen och snittarna i eftermiddagssolen. Strax därpå bjuds det till bords. Bröllopsmiddagen kan vara mellan 3-5 rätter beroende på önskemål. Våra sommelierer sätter träffsäkert viner till den säsongsbetonade maten.

Vickning

När middagen dansats undan är det dags för en buffé av glass, sorbet, shish-kebab och kall öl. I bakgrunden skjuts ett färggrant fyrverkeri upp från bryggan för att avsluta en fantastisk dag och kväll.

brollop_sommar_1

brollop_sommar_2

Vi hjälper till med inspiration och idéer för dekorationsmaterial, grafisk design & layout av allt som hör bröllopet till.

brollop_divider

summer_samling

Oavsett dina önskemål kan du lita på att du för en bröllopsupplevelse olik någon annan. Kontakta oss via formuläret eller ring 0346-71 49 10

Intresseranmälan

Namn: *

Meddelande

E-post: *

Telefon: *Oj! Somnade du? Så kan vi inte ha det, men inget som inte en paus vid havet kan lösa :) 


Kom och njut av vårt JADE Spapaket med övernattning, frukost, 3-rätters middag och spa-entré för endast 1295 kr/person.
Använd rabattkod: MITTIVECKANLYX

Ja tack, jag behöver ny energi!
Boka din paus vid havet nu
Ordinarie pris från 1795 kr/person. Gäller mån-tors (ej under juli)
close-link