Autumn Wedding2018-08-16T09:52:42+02:00
Höstbröllop splash

Höstbröllop på
Falkenberg Strandbad

Sprakande färger & hög luft

Brittsommar med varma dagar eller spröda, röda, gula och gröna dagar då vinden ilar runt knuten och havet rasar. Ett höstbröllop kan firas både inne och ute och vilken kuliss ni vill ha bestämmer bara ni. (Och vädrets makter så klart.)

När solen har bleknat efter sommarens frenesi finns tid för höstliga höga himlar. Och där står ni, trolovade, inför ett nytt kapitel. Tänk om ni ville fira det hos oss. Magiskt.

Nyfiken på hur ett bröllop på Strandbaden kan vara?

Morgon

Gästerna samlas framför brasan i vår mysiga lobby. Lite varmt te, nyrostat bröd, hemgjord marmelad och crème cheese. Brasknaster ackompanjerar information om dagens aktiviteter. Gästerna får sedan lämna av sig sina väskor och packning för att sedan bege sig ut på stranden för en liten bouleturnering.

Lunch

Väl tillbaka på hotellet efter turneringen står en kall lunch och väntar i Restaurang Famillie. Lokala specialiteter som ostar, charkuterier och grönsaker som blivit varsamt hanterade i köket genom lufttorkning och syltning ger tillsammans en säsongsenlig smaksensation. Till detta dricker ni en fransk cider och lyssnar på den avkopplande musiken.

Middag

Efter en avkopplande stund på vårt fantastiska spa The Retreat Club och ett ombyte till middagsklädsel så är det dags för fördrinken.

Till bords bjuds en årstidsenlig dukning med röda, orangea och vita färger; allt ifrån blommorna till menykorten. Maten går i samma vackra toner med betoning på pumpa, betor, vilt, äpplen och päron. Vinet är krispigt vitt och fylligt rött. Efter middagen är det dans och underhållning.

Vickning

Varma croissants som är fyllda med ost och skinka serveras tillsammans med söta macrons att runda av med. Självklart går det att få varma drycker som piggar upp men även champagne innan de sista dansstegen för kvällen tas.
Kvällen avslutas med en ceremoni där alla gästerna får släppa iväg himmelslyktor på stranden och skicka lyckönskningar till brudparet.*

* Himmelslyktor kan endast användas vid vindstilla eller korrekt vindriktning för att undvika brandrisk.

Intresseanmälan

Oavsett dina önskemål kan du lita på att du för en bröllopsupplevelse olik någon annan. Kontakta oss via formuläret eller ring 0346-71 49 10 du kan också maila till  brollop@strandbaden.se

Koncept

divider

Vi hjälper till med inspiration och idéer för dekorationsmaterial, grafisk design & layout av allt som hör bröllopet till.

Bröllopstårta med rosor på Falkenberg Strandbad
Bröllop i höstmiljö på Falkenberg StrandbadHöstigt ljus på bröllop på Falkenberg Strandbad
Blomstrande bröllopstårta på Falkenberg StrandbadNärbild på bröllopsbukett på Falkenberg Strandbad
Oj! Somnade du?
Så kan vi inte ha det, men inget som inte en paus vid havet kan lösa :) 

Kom och njut av vårt Retreat Club Experience paket med övernattning, frukost, 3-rätters middag och pool access för endast 1545 kr/person.
Använd rabattkod: MITTIVECKANLYX

Ja tack, jag behöver ny energi!
Ordinarie pris från 1795 kr/person. Gäller mån-tors (ej under juli)
close-link

erbjudanden