Wowpaket

WOW paket

Firar ni födelsedag, bröllopsdag eller er själva för att ni är så härliga? Då är ert besök på Falkenberg Strandbad rätt val, här gör vi allt för att ni ska trivas och kunna slappna av och bara njuta. Här nedan är ett urval av läckra paket och produkter vi kan tipsa om för att göra ert besök ännu mera minnesvärt och speciellt.

049K4046

 

MOMENTS OF FLOWERS
Vacker bukett med säsongsanpassade blommor möter er på rummet, kanske med en personlig hälsning som skrivs i meddelande rutan!
MOMENTS OF PLEASURE
Härlig njutning! Vid ankomst väntar 1 flaska franskt rödvin utvald av vår egna sommelier, husets praliner & 3 rosor i vas!

Beställ här

Alla fälten är obligatoriska

Namn

Ankomstdatum

Telefon

Bokningsnummer

Din e-post (obligatoriskt)

Ditt meddelande

Antal á 295kr: Antal á 445kr:
MOMENTS FOR KIDS
Vill du passa på att tjäna några enkla poäng om du har barnen med dig till oss på Falkenberg Strandbad? Vi fixar en påse godis på rummet som de minsta gillar!
MOMENTS OF CHOCOLATS
Passa på att överraska någon du bryr dig mkt om! Kockens urval av husets lyxiga Chokladpraliner snyggt förpackade i cellofan finns på rummet vid ankomst!
Antal á 100kr: Antal á 100kr:
MOMENTS OF LOVE
Var kärleksfull och beställ lite extra ”LOVE” . Stor fruktfat, 1 röd ros, röda chokladhjärtan, en flaska mousserande vin, morgonrock, badtofflor samt frukost på rummet!
MOMENTS OF LUXURY
Unna er lite extra lyx! Stort fruktfat, 7 röda rosor, chokladtryfflar, en flaska husets Champagne, morgonrock, badtofflor samt rosenblad smakfullt utlagda på sängen väntar er vid ankomst!
Antal á 650kr: Antal á 1025kr:
MOMENTS OF FRUITS
Passa på att överraska någon du bryr dig mycket om! Ett läckert fat med uppskuren frukt, snyggt förpackade i cellofan finns på rummet vid ankomst!
   
Antal á 160kr:    

 

Oj! Somnade du? Så kan vi inte ha det, men inget som inte en paus vid havet kan lösa :) 


Kom och njut av vårt JADE Spapaket med övernattning, frukost, 3-rätters middag och spa-entré för endast 1295 kr/person.
Använd rabattkod: MITTIVECKANLYX

Ja tack, jag behöver ny energi!
Boka din paus vid havet nu
Ordinarie pris från 1795 kr/person. Gäller mån-tors (ej under juli)
close-link