Hotell Strandbaden

Falkenberg Strandbad

Romantisk weekend

 

 

Hotell i Falkenberg   Konferens i Falkenberg   Spa i Falkenberg
Hos oss på Hotell Falkenberg Strandbad kan ni boka flera olika hotellrum. Vår stora och vackra svit har exklusiv inredning av yppersta klass. Boka en juniorsvit på Hotell Falkenberg Strandbad.   Vi på Falkenberg Strandbad erbjuder konferens & konferensaktiviteter utöver det vanliga. Här finns möjlighet till kringaktiviteter både inomhus och utomhus. Boka konferens idag.  

Vi har nu slagit upp portarna för The Retreat Club - fina spapaket.

Sveriges lyxigaste spa. Boka en romantisk weekend.

Välkommen till Falkenberg Strandbad.

 

Falkenberg strax utanför centrum med ett underbart läge mitt på Skrea strand, ligger Falkenberg Strandbad, hotell med spa och konferens. Falkenberg Strandbad är ett av de finaste hotellen på västkusten och har en underbar strand som sträcker sig längs med kusten. Omgivningarna vid hotellet är lika avkopplande, exotiska och sköna som stranden är sommartid. Lika intensiva, spännande och dramatiska kan höststormarna vara när vågorna vräker sig mot land. På Falkenberg Strandbad störs du inte av bilar och andra stadsljud, här är det endast havsbruset och måsarnas skrin som påminner dig om närheten till naturen.

Falkenberg har ett idealiskt läge på västkusten, nära till Sveriges storstäder och till Europa. Vi gör alltid vårt yttersta för att din hotellvistelse skall bli ett bestående minne. Vi är stolta att säga att våra gäster gärna återvänder, inte bara för att uppleva havsbandets skiftningar, utan för att man trivs på Falkenberg Strandbad.

Gäster i rum 1