Startsidan

Hotell i Falkenberg

Hos oss på Hotell Falkenberg Strandbad kan ni boka flera olika hotellrum. Vår stora och vackra svit har exklusiv inredning av yppersta klass. Boka rum på Hotell Falkenberg Strandbad.

Våra rum

Konferens i Falkenberg

Vi på Falkenberg Strandbad erbjuder konferens & konferensaktiviteter utöver det vanliga. Här finns möjlighet till kringaktiviteter både inomhus och utomhus.

Boka konferens

Spa i Falkenberg

Vi har nu slagit upp portarna för The Retreat Club – Sveriges lyxigaste spa. I vårt spa hittar du många fina spapaket och behandlingar.Välkommen till Falkenberg Strandbad.

Unna dig spa

 ~ Erbjudanden ~

 

 • Topphälsa
  Topphälsa

  Falkenberg Strandbad har den stora förmånen att ha Topphälsan den 2-4 september.

 • Golfpaket
  Golfpaket

  Från 1590kr / person i standardrum
  Ovanstående paket inkluderar övernattning, 3-rätters middag,
  greenfee, frukost och tillgång till det intilliggande badhuset.

 • Musikpaket vid havet
  Musikpaket vid havet

  Succén med Soul-inspirerande musik vid havet på Strandbaden fortsätter under 2014.

En fantastisk resa väntar dig för dig som älskar bästa spaupplevelsen. Här kommer du uppleva ett unikt spa, med känsla för exklusivitet & omhändertagande.

Spapaket på The Retreat Club

 

IVORY SPA

Från 1795 kr/pers & natt

start_paket_ikon1

I 3,5 h får du ta del av exklusiva spaupplevelser från hela världen. Allt ifrån värmen i vår Rasul och Hamam till lugnet i vår eldrelax. Förutom en episk spaupplevelse ingår även övernattning, 3-rätters middag och en fantastisk frukost.

Läs mer & boka här

RUBY SPA

Från 2295 kr/pers & natt

start_paket_ikon2

Samma härliga upplevelse som Ivory men även en valfri 45 minuters behandling. Läs mer om behandlingar under fliken med samma namn. I denna upplevelse ingår även övernattning, 3-rätters middag och en fantastisk frukost.

Läs mer & boka här

GOLD SPA

Från 1795 kr/pers & natt

start_paket_ikon4

Upplev en av våra unika behandlingar som är inspirerade av Kalahariöknen. Koppla av och ta något från buffén i våra vip-relaxrum. Lägg dig därefter i den 20 meter långa poolen med utsikt över havets salta vågor. Därutöver får ni även övernattning, 3-rätters middag och en fantastisk frukost.

Läs mer & boka här

DIAMOND SPA

Från 2545 kr/pers & natt

start_paket_ikon3

Premiumupplevelsen. I 6,5 h tar du del av allt som The Retreat Club har att erbjuda.
I paketet ingår valfri behandling med ancient desert secrets från Kalahari. Utöver detta ingår även övernattning, 3-rätters middag och vår fantastiska frukost.

Läs mer & boka här

SAFIR SPA

Från 995 kr/pers & natt

start_paket_ikon3

Detta paket avser en total avslappning i vår relaxavdelning med pool samt övernattning, 3-rätters middag samt vår underbara frukost.

Läs mer & boka här

 

Sagt om Falkenberg Strandbad

 • "Att sedan få gå vidare in till eldrelaxen och under 45 lyxiga minuter få ligga i en säng och studera eldens sprakande är som balsam för en stressad storstadssjäl. För att inte tala om att i viprelaxen och den avlånga poolen få blicka ut över ett böljande hav. De hävdar Sveriges lyxigaste Spa. Ja, säger vi – i särklass!"
  Plaza KvinnaNovember 2013
 • "Och ja, jag gillade! Precis när jag trodde att jag upplevt det mesta så kom överraskningen. Och därtill på hemmaplan. Falkenbergs Strandbads spapaket andas internationell lyx, som vore man långt borta."
  SpastarguideLotta Hellman
 • "Mitt på Skrea Strand. Ett hotell i Falkenberg< jag verkligen kan rekommendera. Fantastiskt läge, väldigt god mat, underbart spa och trevlig personal."
  ReseguidenAugusti 2013
 • "Helgen på Falkenberg Strandbad var verkligen ett härligt avbrott i vardagen och något jag rekommenderar för alla – från barnfamiljer till par och kompisgäng. Ett fantastiskt läge mitt på Skrea Strand i kombination med ett rymligt men samtidigt otroligt mysigt hotell och trevlig personal gör det till en toppupplevelse!"
  HotelspecialsSeptember 2013
 • "Är vi i East Hamptons eller Strandbaden i Falkenberg? Det är så vackert här, en riktig gömd pärla vid vattnet"
  Isabella LöwengripJuli 2013