Behandlingar Ansikte

Ansikte spa behandlingar – The Retreat Club

spa_behandling_ansikte

Spa-behandlingar för ditt ansikte

Välj din behandling du önskar nedan:

Face Gold, Nimue / 45 min, 695 kr (795 kr lör-sön)
En behandling som utgår från dina specifika behov med Nimues resultatinriktade produkter. Innehåller rengöring, exfoliering, massage och ansiktsmask.

Face Diamond, Nimue / 90 min, 1045 kr (1145 kr lör-sön)
En mer omfattande behandling med Nimues resultatinriktade produkter som anpassas till gästens specifika behov och innehåller rengöring, exfoliering, portömning, syror, massage och ansiktsmask för att ge maximalt resultat.

Face Ruby, Kalahari / 25 min, 450 kr (550 kr lör-sön)
Kalahari hudvårdsserie ger dig en välmående hud med en fräsch lyster genom att använda utvalda ingredienser som är rika på antioxidanter. Det absorberas lätt av huden och därigenom skyddar och reparerar hudcellerna. Kalahari hudvårdsserie ger trött hud nytt liv, huden blir mjuk, får näring och en strålande lyster.

Face Glow, Kalahari / 45 min, 595 kr (695 kr lör-sön)
Den ultimata C-vitaminbehandlingen som ger din hy lyster. En 100% ekologisk behandling baserad på Baobabfrukten som skördas i Afrikas öken. Baobab innehåller mer C-vitamin än kiwi, mer kalcium än mjölk och mer magnesium än bananer. Behandlingen ger energi till huden, stimulans av kollagen som ger en uppstramande effekt och verkar även pigmentutjämnande.

Efter behandlingen kan du förlänga resultatet med att köpa ett serum eller en gel. Då bjuder vi på rent c-vitaminpulver som du blandar med ditt serum/gel för extra effekt 72 h efter behandlingen.

The Eye retreat, Nimue / 45 min, 745 kr (845 kr lör-sön)
Dränerande massage, fuktgivande kompresser och krämer ger en föryngrad och uppstramad känsla i området runt ögonen. Det ingår också färgning av fransar och bryn enligt individuella önskemål.

Färgning av frans och bryn / 25 min, 350 kr (395 kr lör-sön)
Fransar och bryn färgas och formas efter individuella önskemål.

Safir i samband med behandling – endast 150kr

Om du bokar till Safir i samband med en behandling betalar du endast 150kr (ordinarie pris 395kr)
Safir avser en total avslappning i vår relaxavdelning med den varma poolen och våra relaxsängar samt Eldrelaxen med den enorma öppna spisen och de sköna sängarna. Njut sedan i vår utomhusbastu med havet som närmsta granne. Doppa dig gärna i Kattegatt bland vågorna!

Oj! Somnade du? Så kan vi inte ha det, men inget som inte en paus vid havet kan lösa :) 


Kom och njut av vårt Safir-paket med övernattning, frukost, 3-rätters middag och spa-entré för endast 895 kr/person.
Använd rabattkod: MITTIVECKANLYX

Ja tack, jag behöver ny energi!
Boka din paus vid havet nu
Gäller mån-tors (ej under juli)