Söndagsmys med spa

Söndagsmys med spa

Söndagsmys – Spa, rum & middagknapp_offer_ledigdatum

Från 1038 kr/pers & natt

Nu kan du både avsluta och börja veckan på topp

Unna dig en söndag på Sveriges lyxigaste spa!

Glöm allt vad söndagsångest heter, och gör veckans sista dag också till den bästa. En fantastisk start på den nya veckan får du på köpet! Checka in i ett av våra härliga dubbelrum, och njut sedan av en lyxig 2-rätters middag i restaurang Famille. Efter middagen öppnar vi upp vårt spa exklusivt för er som söndagsmyser. Fram till 23:00 njuter ni i lugn och ro av våra pooler, eldrelax-rum och bastu, givetvis med ett glas mousserande vin i handen som ni får efter middagen.

I paketet ingår även vår prisbelönta spaupplevelse Ivory som innehåller sparitualer från hela världen. Här gör ni behandlingar på varandra (retreat yourself), allt från fotbad, basturitual, Hamam, Rasul, isskrubb till en oljebehandling. Läs mer om vad som ingår i Ivory här.

Vår eldrelax, där du ligger i en skön säng med en enorm öppen spis framför dig och bara låter kropp och tankar vila, vår öppna relax med pool, samt vår utomhusbastu njuter ni av när som helst under er vistelse.

Efter en god natts sömn vaknar du som ny på måndag morgon och startar dagen på bästa sätt med vår underbara frukostbuffé medan du blickar ut över havet. Garanterat en kickstart på veckan, för både kropp och själ!
Psst… Bråttom iväg? Självklart ordnar vi en kaffe som du kan ta med dig!

Pris söndagsmys Ivory:

Från 1038 kr/person i standardrum.
Ovanstående pris inkluderar en övernattning med ankomst på söndag samt frukost, spaupplevelse, två-rätters middag, spatillgång och kvällsspa mellan 20:00 – 23:00.

OBS! Sparitualen kan infalla på avresedagen.

Alltid bästa pris online
Boka direkt hos oss.

Oj! Somnade du? Så kan vi inte ha det, men inget som inte en paus vid havet kan lösa :) 


Kom och njut av vårt Safir-paket med övernattning, frukost, 3-rätters middag och spa-entré för endast 895 kr/person.
Använd rabattkod: MITTIVECKANLYX

Ja tack, jag behöver ny energi!
Boka din paus vid havet nu
Gäller mån-tors (ej under juli)