Rekordår på Falkenberg Strandbad

Rekordår på Falkenberg Strandbad

Falkenberg Strandbad visar upp ett toppresultat för 2015. Sedan ESS Group tog över hotellet 2011 har man nästa tredubblat omsättningen. Sveriges bästa hotellspa har dessutom anställt en Feel Good Manager som ska göra gästerna ännu nöjdare. 

Den totala försäljningen för året landade på 118 miljoner kronor. Det är en ökning med 12 % jämfört med föregående år och för femte året i rad har man tillväxt.

– Vi håller den takt som vi hela tiden haft som målsättning, och att 2015 blev vårt bästa år någonsin är absolut ingen slump säger Anders Nilsson, VD på Falkenberg Strandbad.

Framgången märks också på antalet anställda. Idag arbetar motsvarande 105 heltidstjänster på hotellet och man börjar etablera sig som en av de största arbetsgivarna i Falkenberg. Det är inte konstigt att det behövs personal. Gästantalet har mer än fördubblats sedan 2012 och 2015 nådde hotellet en beläggning på 83 % på årsbasis. Gäster som aldrig har satt sin fot i Falkenberg tidigare hittar till en ny pärla på västkusten.
Vi har etablerat oss som ett mycket bra konferensalternativ men även lockat privatpersoner som gillar spa och lyx i vardagen. Varför gillar de oss? Jag tror det beror på att vi har investerat mycket i fastigheten och medarbetarna. Det har gjort stor skillnad för känslan här. Jag är extremt stolt över vår duktiga personal, säger Anders Nilsson.

Under året har Falkenberg Strandbad vunnit många fina utmärkelser såsom Sveriges bästa hotellspa 2015 i World Spa Awards, Luxury Spa Hotel of the Year och Best Spa Resort i Luxury Hotel Awards. Utmärkelser som ger ringar på vattnet i form av nyfikenhet och bokningar.

2016 är självklart tillväxt viktigt men framförallt fokuserar vi på att ge våra gäster fler wow-upplevelser. Vi har skapat en ny tjänst, Feel Good Manager. Den personen blir drivande i att ta fram ännu bättre gästupplevelser. Vi har dessutom en kvalitetsgrupp bland de anställda, allt för att varje dag sträva mot att bli lite bättre. Stort fokus läggs på rätt värderingar för där avgörs det om vi är duktiga eller enastående. Vi strävar mot enastående! avslutar Anders Nilsson.

Pressbilder & mer information:

Ladda ner pressbilder

För mer information vänligen kontakta:
Anders Nilsson, VD FALKENBERG STRANDBAD
Telefon: +46 706 03 99 99
Email: [email protected]

110709-1081

 

 

 

Oj! Somnade du? Så kan vi inte ha det, men inget som inte en paus vid havet kan lösa :) 


Kom och njut av vårt JADE Spapaket med övernattning, frukost, 3-rätters middag och spa-entré för endast 895 kr/person.
Använd rabattkod: MITTIVECKANLYX

Ja tack, jag behöver ny energi!
Boka din paus vid havet nu
Ordinarie pris från 1795 kr/person. Gäller mån-tors (ej under juli)