Sommarpersonal

Jobba med oss

Sommarpersonal till våra fantastiska restauranger & barer sökes!

Vi söker nu inför sommaren hovmästare, servis, bartenders och kockar till våra två restauranger. Är du en driven, pigg och kreativ person som vill få möjligheten att arbeta på ett av sveriges snabbast växande hotell?

Känner du igen dig?
Är du en stolt yrkesmänniska som söker nya spännande utmaningar och vill utvecklas inom yrket. Som person är du positiv, lyhörd, engagerad för gästernas behov och önskemål. Din vilja att var med och utveckla är stor och du har en ödmjuk framtoning. Vidare är du ordningssam, ansvarsfull och har detaljfokus. Du är prestigelös och rycker in där det behövs.

Vi tror att framgång byggs på engagemang, passion, närvaro och glädje tillsammans med förmågan att skapa en rolig och spännande arbetsplats. Våra pasionerade ledare är tydliga som inspirerar och engagerar både vår personal och våra gäster.

Restaurang Famille
Restaurang Famille serverar spännande menyer för alla tillfällen. Famille är ett klassiskt franskt bistrokök med klassiska rätter såsom escargots de Bourgone, bouillabaisse och entrecôte. Med säsongsbetonade råvaror från Falkenbergs landsbygd och stor skaparglädje erbjuder vårt kök varje kväll en meny som kan avnjutas med milsvid havsutsikt.

En vanlig kväll i Famille arbetar tre hovmästare, åtta servis, två bartenders och två runners. Vi erbjuder klassiska cocktails av rang, tretiotalet ölsorter, närmare 500 viner i källaren, exklusiva avec i Mirror bar och sveriges bredaste gin och tonic sortiment. Idag har vi fem anställda sommelierer.

Bistro Mer
Bistro Mer är vår härliga sommarrestaurang med fantastisk utsikt över stranden. Tempot och trycket är högt från öppning till stängning och menyn hämtar sin inspiration från havet med skaldjursplatåer, räkor och räkmackor. Vår populära dryckesutbud är anpassat för att hantera den underbara, tempofyllda miljön.

En vanlig dag i Bistron har vi öppet mellan 12-23 och arbetar med två hovmästare, sju servis, tre runners och två bartenders. Vi erbjuder ett brett, men styrt utbud av dryck och vi älskar stora flaskor rosé och champagne.

Vi erbjuder
– Personalboende med gångavstånd till strand och hotell.
– Gratis gymkort
– Sveriges främsta surf och kitestränder
– Sveriges nyaste personalmatsal
– Stor utvecklingspotential på Sveriges snabbast växande hotell.

Välkommen med din ansökan om du är intresserad av att vara med att utveckla sveriges snabbast växande hotell.

Ansökningar behandlas löpande. Skicka ett personligt brev och CV till:

Niklas Cramer
Food & Beverage Manager
[email protected]

110709-0697

110709-1385

110709-1427

Oj! Somnade du? Så kan vi inte ha det, men inget som inte en paus vid havet kan lösa :) 


Kom och njut av vårt JADE Spapaket med övernattning, frukost, 3-rätters middag och spa-entré för endast 895 kr/person.
Använd rabattkod: MITTIVECKANLYX

Ja tack, jag behöver ny energi!
Boka din paus vid havet nu
Ordinarie pris från 1795 kr/person. Gäller mån-tors (ej under juli)