HÖSTBRÖLLOP

AUTUMN EXPERIENCE

brollop_divider

The scenario.

Läget på stranden är spektakulärt. Vågorna slår in mot stranden, solen skiner och en sval höstbris sveper runt hotellet. Bröllopsgästerna kommer förväntansfulla och laddade till tänderna för att fira det vackra brudparet.

Morgon

Gästerna samlas framför brasan i vår mysiga lobby. Tillsammans avnjuter de varmt te, nyrostat bröd, hemgjord marmelad och crème cheese. Brasan knastrar när gästerna får höra välkomstkommittén berätta om dagens aktiviteter. Gästerna får sedan lämna av sig sina väskor och packning för att sedan bege sig ut på stranden för en liten bouleturnering.

Lunch

Väl tillbaka på hotellet efter en spännande turnering erbjuds en kall lunch i Restaurang Famillie. Lokala specialiteter som ostar, charkuterier och grönsaker som blivit varsamt hanterade i köket genom lufttorkning och syltning ger tillsammans en säsongsenlig smaksensation. Till detta dricker ni en fransk cider och lyssnar på den avkopplande musiken och studerar med spända ögon kvällens bordsplacering.

Middag

Efter en avkopplande stund på vårt fantastiska spa The Retreat Club och ett ombyte till middagsklädsel så är det dags för fördrinken. En jazztrio höjer stämningen och ger gästerna en fenomenal start på kvällen. Till bords bjuds en säsongsenlig dukning med röda, orangea och vita färger. Allt ifrån växterna till menykorten samspelar. Maten går i samma vackra toner med betoning på pumpa, betor, vilt, äpplen och päron. Vinet är krispigt vitt och fylligt rött. Efter middagen är det dans och underhållning.

Vickning

Dessert och vickning står framme länge för gästerna att frestas av. Varma croissants som är fyllda med ost och skinka serveras tillsammans med söta macrons att runda av med. Självklart går det att få varma drycker som piggar upp men även några droppar bubblig champagne innan de sista dansstegen för kvällen tas.
Kvällen avslutas med en ceremoni där alla gästerna får släppa iväg himmelslyktor på stranden och skicka lyckönskningar till brudparet.*
* Himmelslyktor kan endast användas vid vindstilla eller korrekt vindriktning för att undvika brandrisk.

brollop_hostr_1

brollop_host_2

Vi hjälper till med inspiration och idéer för dekorationsmaterial, grafisk design & layout av allt som hör bröllopet till.

brollop_divider

autumn_samling

Oavsett dina önskemål kan du lita på att du för en bröllopsupplevelse olik någon annan. Kontakta oss via formuläret eller ring 0346-71 49 10

Intresseranmälan

Namn: *

Meddelande

E-post: *

Telefon: *Oj! Somnade du? Så kan vi inte ha det, men inget som inte en paus vid havet kan lösa :) 


Kom och njut av vårt JADE Spapaket med övernattning, frukost, 3-rätters middag och spa-entré för endast 1295 kr/person.
Använd rabattkod: MITTIVECKANLYX

Ja tack, jag behöver ny energi!
Boka din paus vid havet nu
Ordinarie pris från 1795 kr/person. Gäller mån-tors (ej under juli)
close-link