Black Friday

Black Friday Deal

Fredag 25 november är det Black Friday!

Det firar vi med att erbjuda dig otroligt bra priser på hotellnätter hos oss! Passa på att boka in en vistelse som du kan se fram emot, eller varför inte ge bort en hotellnatt till någon du tycker om i julklapp?
Vi slår dessutom på stort och låter kampanjen pågå från fredag 25 t.o.m. måndag 28 november, men det finns begränsat antal med rum per datum så det är först till kvarn som gäller. Du hittar enkelt tillgängliga datum i kalendern.

Pris från 795 kr/rum (ord. pris fr. 1750 kr)
Övernattning i våra mysiga rum
Ljuvlig frukostbuffé
Entré till Klitterbadet

Gäller för utvalda datum:
November: 28
December: 5, 6, 11, 12, 14, 29
Januari: 1, 2, 3, 4, 9

Observera att Black Friday-priser endast gäller för bokningar som görs online.

BLACK FRIDAY PÅ VÅRA SYSTERHOTEL!

Falkenberg Strandbad är en del av en liten hotellfamilj som kallar sig ESS Group. Gemensamt för oss alla är att vi vill skapa minnesvärda och personliga upplevelser för dig som gäst. Och som vän till Falkenberg Strandbad, vill våra systerhotell självklart ge dig möjligheten att testa dem också. Hoppas ni gillar och glad Black Friday!

HOTEL BELLORA – GÖTEBORG

Hotel Bellora, det italienska lifestylehotellet mitt på Göteborgs paradgata Avenyn, där gästerna möts av en personlig, stimmig, men samtidigt avspänd, miljö i sju våningar som väcker alla sinnen till liv. Det är musik, liv och rörelse och från köket kommer dofter som genast för gästen till Italien.

Rum från 649 kr/rum (ord. fr. 1295 kr/rum)

BOKA HÄR

fb-bellora-blackfriday

VILLA STRANDVÄGEN – YSTAD

Gourmethotellet Villa Strandvägen kan stoltsera med sju rum i romantisk-modern stil för dig som söker det lilla extra. Daniel Müllern öppnar upp sitt kök för gastronomiska upplevelser och Ystad Saltsjöbad med sitt spa ligger endast 100 meter bort.

Från 2290 kr/rum inkl 5-rätters (ord. fr. 3890 kr/rum)

BOKA HÄR

fb-mall-blackfriday

MÄSTER JOHAN – MALMÖ

Malmös modernaste klassiker, i hjärtat av stan. I mysiga Gamla Väster, ett stenkast från Centralstationen och Lilla torg hittar du Mäster Johan med fyra våningar med 68 rymliga hotellrum där du känner dig som hemma.

Rum från 695 kr/rum (ord. fr. 1290 kr/rum)

BOKA HÄR

blackfriday-mjs1200x1200

HOTEL PIGALLE – GÖTEBORG

Luxury Boutiquehotellet Pigalle ligger i det anrika Palacehuset i Brunnsparken i Göteborg. Pigalle stoltserar med 58 rum, restaurang samt bar som alla andas det tidiga 1900-talets syndiga Paris.

Rum från 895 kr/rum (ord. fr. 2175 kr/rum)

BOKA HÄR

BLUE HOTEL – STOCKHOLM

Längst ut på Lidingö, på en egen udde omgiven av havet, tar spahotellet Blue Hotel emot sina gäster. Det finns förmodligen inte en bättre plats att hämta kraft, energi och inspiration än i denna natursköna skärgårdsmiljö.

Rum från 1590 kr/rum inkl spaentré (ord. fr. 2710 kr/rum)

BOKA HÄR

fb-blue-blackfriday2

YSTAD SALTSJÖBAD – YSTAD

På Skånes vackraste kust, mitt på stranden ligger Ystad Saltsjöbad – ett hotell-, spa- och konferens-anläggning i vacker Newport-stil som funnits i 117 år. Ystad Saltsjöbad har blivit utsett till Europas bästa sparesort två gånger under 2016.

Rum från 1 495 kr/rum (ord. fr. 2940 kr/rum)

BOKA HÄR

fb-ysb-blackfriday

Oj! Somnade du? Så kan vi inte ha det, men inget som inte en paus vid havet kan lösa :) 


Kom och njut av vårt JADE Spapaket med övernattning, frukost, 3-rätters middag och spa-entré för endast 895 kr/person.
Använd rabattkod: MITTIVECKANLYX

Ja tack, jag behöver ny energi!
Boka din paus vid havet nu
Ordinarie pris från 1795 kr/person. Gäller mån-tors (ej under juli)